خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 08 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اعتبارات موجود جوابگوی حجم خسارات سیل در راه ها و جاده های استان کرمان نیست- اخبار کرمان - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | چهارشنبه، 12 مرداد 1401 - 14:32
مدیرکل راهداری استان کرمان از تخریب 540 کیلومتر آسفالت و بیش از 1200 دستگاه پل در استان خبر داد و گفت: اعتبارات موجود جوابگوی حجم خسارات سیل در راه ها و جاده های استان کرمان نیست.
استان،كرمان،سيل،تخريب،آسيب،راهداري،بازسازي،آب،اشاره،آلات،مديركل

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمان، احسان عراقی‌زاده صبح امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه استان کرمان با بیان اینکه راهداران استان قبل از وقوع سیل و بارندگی آمادگی لازم را داشته و پیش‌بینی‌های لازم را انجام داده بودند، اظهار داشت: در استان کرمان همیشه سیل داریم و همیشه باید آماده باشیم.
وی با اشاره به اینکه در بحران‌ها باید همه با هم همکار و همراه باشیم تا بتوانیم خدمت‌رسانی کنیم، بیان کرد: راهداران در زمان سیل با هماهنگی و همراهی هواشناسی به‌موقع در جاده‌ها حضور داشتند.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان کرمان با بیان اینکه خسارت سیل در استان کرمان بسیار زیاد بود، افزود: متاسفانه بر اثر سرعت و شدت عبور آب و تغییر مسیر آب جاده‌های استان آسیب زیادی دیدند.
وی با اشاره به اینکه پل‌های جاده‌های استان، قدیمی هستند و نیاز به بازسازی و بازنگری دارند، گفت: بر اثر سیل 540 کیلومتر تخریب آسفالت جاده‌ها در استان کرمان داشتیم.
عراقی‌زاده با بیان اینکه در شمال استان و در شهربابک مقدار بارش باران بسیار زیاد و غیرقابل پیش‌بینی بود، ادامه داد: در مناطق کوهستانی سیل ایجاد شده عبور می‌کند اما در مناطق کویری آب می‌ماند و آسیب آن بیشتر است.
وی با اشاره به اینکه هزار و 208 دستگاه پل در جاده‌های استان تخریب شده و نیاز به بازسازی دارد، افزود: جاده کشکوئیه رفسنجان 48 ساعت زیر آب بوده، زیرسازی جاده حتماً آسیب دیده و به مرور زمان تخریب می‌شود و باید جمع‌آوری شود.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان کرمان با بیان اینکه 446 کیلومتر شانه خاکی جاده‌ها کاملاً تخریب شده است، گفت: پل محور رفسنجان به سرچشمه شکسته و کاملاً تخریب شده است.
وی با اشاره به اینکه با آمدن گل و لای بر روی جاده‌ها خط‌کشی جاده‌ها آسیب جدی دیده است، بیان کرد: با تخریب شانه‌های خاکی علائم نیز آسیب دیدند و برای بازسازی نیاز جدی و فوری به تامین اعتبار داریم که خسارت جاده‌ها جبران شود.
عراقی‌زاده با بیان اینکه 278 کیلومتر تخریب بستر رودخانه‌ها بوده که باعث تغییر مسیر آب نیز شده است، ادامه داد: ماشین آلات راهداری آسیب جدی دیده است و در صورت عدم تعمیر و بازسازی برای سیل بعدی و بحران بعدی با مشکلات زیادی روبه‌رو هستیم.
وی با اشاره به اینکه ماشین آلات موجود فرسوده بوده و پاسخگوی نیاز استان کرمان با وسعت و پهناوری که دارد، نیست افزود: به شدت نیازمند تامین اعتبار هستیم و اعتبارات موجود جوابگوی حجم خسارات سیل در راه‌ها و جاده‌های استان نیست.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان کرمان بیان کرد: رفع نقاط حادثه خیز و آسفالت راه‌های فرعی و روستایی و همچنین نصب دوربین در جاده‌ها از اولویت‌هایی بودند که قبل از سیل برای سفر رئیس جمهور به استان کرمان عنوان شده است.
وی افزود: با وقوع سیل خرید تجهیزات و ماشین آلات سنگین راهداری و بازسازی پل‌ها و جاده‌ها از اولویت‌هایی است که در سفر رئیس جمهور محترم به استان کرمان باید درخواست شود.
انتهای پیام/511/ح