خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 16 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

واکنش پاکستان به کشته شدن سرکرده القاعده در افغانستان- اخبار افغانستان - اخبار بین الملل تسنیم

تسنیم | بین‌الملل | چهارشنبه، 12 مرداد 1401 - 13:41
وزارت خارجه پاکستان به اظهارات مقامات آمریکایی درباره کشته شدن سرکرده القاعده در کابل واکنش نشان داد.
پاكستان،آمريكا،تروريسم،ارتش،الظواهري،سركرده،كشتن

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، وزارت خارجه پاکستان در واکنش به اظهارات مقامات آمریکایی درباره کشته شدن «ایمن الظواهری» سرکرده القاعده، در بیانیه‌ای بدون تصدیق این خبر نوشت: ما شاهد اظهارات رسمی آمریکا و گزارش‌های رسانه‌ای در مورد عملیات ضد تروریستی آمریکا در افغانستان بوده‌ایم.
بیانیه در ادامه با تأکید بر اینکه پاکستان تروریسم را در تمام اشکال و مظاهر آن محکوم می‌کند، افزود: نقش و فداکاری پاکستان در مبارزه با تروریسم شناخته شده است.
وزارت خارجه پاکستان همچنین اضافه کرد: پاکستان مطابق قوانین بین‌المللی و قطعنامه‌های مربوطه سازمان ملل با تروریسم مقابله می‌کند.
در این بیانیه هیچ توضیحی درباره گزارش‌های مبنی بر استفاده از حریم هوایی پاکستان برای انجام این حمله نیامده است.
برخی گزارش‌ها حاکی از آن است که 48 ساعت پیش از حمله پهپادی آمریکا برای کشتن سرکرده القاعده، تماس تلفنی بین ژنرال «قمر جاوید باجوه» رئیس ستاد ارتش مشترک پاکستان و ژنرال «مایکل کوریلا» فرمانده ستاد فرماندهی مرکزی ارتش آمریکا(سنتکام) صورت گرفته بود.
با این حال «اکسپرس تریبون» روزنامه نزدیک به ارتش پاکستان به نقل از یک منبع دولتی گزارش داده است پاکستان هیچ نقشی در کشتن الظواهری نداشته است.
انتهای پیام/.