خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 19 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

احمدوند درگذشت احمد گلشیری را تسلیت گفت

مهر | فرهنگی و هنری | چهارشنبه، 12 مرداد 1401 - 11:47
معاون امور فرهنگی وزارت ارشاد با ارسال پیامی درگذشت احمد گلشیری را تسلیت گفت.
ادبيات،گلشيري،تسليت،درگذشت،ادبي

به گزارش خبرگزاری مهر، یاسر احمدوند معاون امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، با ارسال پیامی درگذشت زنده‌یاد احمد گلشیری را تسلیت گفت.
در متن این پیام آمده است:
«زنده‌یاد احمد گلشیری، یکی از چهره‌های مهم حلقه ادبی اصفهان و از برجسته‌ترین مترجمان روزگار ما بود.
او طی سال‌ها تلاش پرثمر، با ترجمه‌های روان و درست و شیوایش، قفسه کتاب‌های بسیاری از علاقه‌مندان به ادبیات داستانی و آموزش و نقد ادبی را رنگین‌تر و پربارتر و خوانندگان فارسی‌زبان را با آثار و نویسندگان مهمی آشنا کرد.
بدون شک اثر برجسته او با عنوان «داستان و نقد داستان» در سالیان اخیر، برای همه علاقه‌مندان به ادبیات و نوشتن، آموزنده بوده و حتماً در آینده نیز جایگاه خود را حفظ خواهد کرد.
درگذشت این مترجم چیره‌دست را به خانواده آن مرحوم، دوستان و آشنایانش و تمام اهالی ادبیات تسلیت می‌گویم.»