خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 28 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۲۰۲ بیمار مبتلا به کرونا در مراکز درمانی خراسان رضوی بستری شدند

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 12 مرداد 1401 - 11:41
مشهد ـ مسئول رسانه و اطلاع رسانی کووید ۱۹ دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: طی یک روز گذشته ۲۰۲ بیمار مبتلا و یا مشکوک به کرونا در مراکز درمانی استان بستری شدند.
كرونا،بستري،مبتلا،مشهد،بيماران،درماني،علوم

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد پهلوان کاشی اظهار کرد: طی یک روز گذشته ۲۰۲ بیمار مبتلا و یا مشکوک به کرونا در مراکز درمانی استان بستری شدند که ۱۴۶ نفر از این بیماران در مراکز درمانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد بستری شدند.
مسئول رسانه و اطلاع رسانی کووید ۱۹ دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به افزایش ۲۶ درصدی تعداد بیماران مبتلا به کرونا بستری در بخش‌های مراقبت ویژه استان خراسان رضوی، نسبت به ده روز گذشته، افزود: بر اساس بررسی‌های انجام شده، بیشتر بیماران بستری بدحال، یا واکسنی دریافت نکرده اند و یا واکسیناسیون نافص داشته اند.
وی بیان کرد: در حال حاضر ۱۳۰ بیمار مبتلا به کرونا در بخش‌های مراقبت ویژه استان خراسان رضوی بستری هستند که ۱۰۹ نفر از این تعداد در محدوده دانشگاه علوم پزشکی مشهد قرار دارند.
پهلوان با بیان اینکه روند بیماران بستری و سرپایی مبتلا به کرونا در استان خراسان رضوی افزایشی است، افزود: در حال حاضر ۶۱۰ بیمار مبتلا و یا مشکوک به کرونا در مراکز درمانی استان بستری هستند که ۴۵۱ نفر از این بیماران در مراکز درمانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد قرار دارند.
مسئول رسانه و اطلاع رسانی کووید ۱۹ دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه تمامی سطوح بهداشتی و درمانی برای خدمات رسانی به بیماران در آمادگی کامل هستند تصریح کرد: طی شبانه روز گذشته یک هزار و ۱۰۰ بیمار مبتلا و یا مشکوک به کرونا به مراکز منتخب کرونا و یا اورژانس بیمارستان‌های زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد مراجعه کردند و نتیجه ۵۵ تا ۶۰ درصد تست‌های انجام شده نیز مثبت می‌شود.
وی با تاکید بر اینکه در شرایط حال حاضر رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی، استفاده از ماسک، اجتناب از حضور در دورهمی ها، حفظ فاصله اجتماعی و تکمیل و یا دریافت دز یادآور واکسن کرونا بهترین راهکار کنترل همه گیری کروناست، از عموم مردم خواست در صورت ابتلاء به علائم مشکوک به کرونا، ضمن تماس با سامانه ۱۹۱ و دریافت راهنمایی‌های لازم به نزدیکترین مرکز بهداشتی و درمانی مراجعه کنند.