خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 30 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نسخه معاون سیما برای شبکه سلامت؛ هم افزایی با دیگر شبکه ها با محوریت «سلامت»- اخبار رادیو و تلویزیون - اخبار فرهنگی تسنیم

تسنیم | فرهنگی و هنری | چهارشنبه، 12 مرداد 1401 - 11:30
معاون سیما در جریان بازدید از شبکه سلامت گفت: در دوره تحولى با برنامه ریزى باید با هم افزایى بین شبکه اى، پیوند این شبکه با دیگر برنامه هاى سلامت محور شبکه هاى عمومى و پرمخاطب برقرار شود.
شبكه،سيما،سلامت،معاون،همكاران،مخاطبان،محسن،مخاطب،بازديد،مدير ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم، محسن برمهانى معاون سیما در جمع مدیران و برنامه‌سازان شبکه سلامت ضمن عرض تسلیت ایام شهادت امام حسین(ع) گفت: موضوع سلامت از جمله نیازهاى اولویت‌دار مخاطبان رسانه بوده است و این مهم براى رسانه نیز درجه اهمیت بالایى دارد و به همین دلیل نخستین بازدید رسمى‌ام را از بین شبکه‌هاى تلویزیون، با این شبکه آغاز کردم.
وى، وجود حسّ همدلانه و تعامل در این شبکه به اذعان همکاران و مدیران آن را ارزشمند دانست و افزود: برنامه سازی در این شبکه نیازمند فکر و ایده‌هاى جدید است تا مرجعیت این شبکه تخصصى حفظ و ارتقاء یابد.
معاون سیما ادامه داد: در دوره تحولى با برنامه‌ریزى باید با هم‌افزایى بین شبکه‌اى، پیوند این شبکه با دیگر برنامه‌هاى سلامت‌محور شبکه‌هاى عمومى و پرمخاطب برقرار شود به طورى‌که مخاطب در امتداد برنامه‌هاى پزشکى و بهداشتى شبکه‌هاى اصلى، براى دنبال کردن مبسوط تر مباحث و کسب اطلاعات تخصصى بیشتر به شبکه سلامت راهنمایى شود.
محسن برمهانى تصریح کرد: شبکه سلامت در دوره مدیریتى آقای قاسمى افزایش میزان مخاطب را تجربه کرده که شاید بخشى به علت شیوع کرونا و مراجعه بیشتر مخاطبان باشد اما قطعاً ماحصل تلاش‌ها و برنامه‌ریزى همکاران و تهیه‌کنندگان شبکه نیز بوده است.
وى گفت: شبکه تخصصی با مأموریت‌هاى تعریف شده‌اش، طیف مخاطبان مشخص خود را دارد و نباید از آن انتظار یک شبکه عمومى را داشت، اما مهم جریان‌سازی و تأثیرگذاری شبکه تخصصى بر روى جامعه هدفش است.در خصوص شبکه سلامت هم همین است، ما باید یک سال آینده این شبکه را ارزیابى کنیم که چقدر در راستاى مأموریتش حرکت کرده و در جلب نظر مخاطب موفق بوده است.
معاون سیما با بیان اینکه شبکه های مختلف سیما در حکم یک منظومه‌اند، گفت: نباید انتظار داشت شبکه سلامت به عنوان یک عضو تخصصى این منظومه ساختارها و قالب‌هاى مختلف برنامه‌سازى را در خود جاى دهد.
به طور نمونه ساختار فیلم و نمایش، باید در راستاى مأموریت شبکه در جدول پخش سهم داشته باشد.
وی در پایان بر ارتقای زیبایی‌شناسی و هویت بصری شبکه نیز تأکید کرد.
گفتنی است در ابتداى این نشست آقای قاسمی مدیر شبکه سلامت گزارشی درباره توفیقات و تعامل شبکه با ارکان نظام سلامت کشور و برنامه های جدید ارائه کرد.
همچنین مدیران گروه و برخی تهیه‌کنندگان این شبکه نیز دغدغه‌های خودشان را با معاون سیما مطرح کردند.
محسن برمهانى در پایان این نشست از بخش‌هاى مختلف شبکه بازدید کرد و به همکاران خداقوت گفت.
سعید سلطانی مشاور اجرایی و مدیر دفتر معاون سیما، مرتضی طاهری سرپرست مالی و اداری سیما و حمید خواجه‌نژاد مدیر روابط عمومی سیما در این بازدید معاون سیما را همراهی کردند.
انتهای پیام/