خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 30 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

50 درصد زمین های ساخت مسکن طرح ملی در اصفهان تامین شد- اخبار اصفهان - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | چهارشنبه، 12 مرداد 1401 - 09:13
مدیرکل راه و شهرسازی استان اصفهان گفت: تاکنون حدود 150 هزار نفر از متقاضیان مسکن ملی حائز شرایط هستند که 50 درصد زمین های مورد نیاز برای ساخت مسکن تامین شده است.
مسكن،متقاضيان،دولتي،زمين،تامين،استان

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان، رئیس جمهور به دستگاه‌های دولتی و استانداران سراسر کشور دستور داده فقط تا پایان شهریور فرصت دارند تا زمین‌های مناسب اعلام شده را به نهضت ملی مسکن اختصاص دهند.
همچنین تاکید شده اگر دستگاه‌های دولتی در سراسر کشور از این کار خودداری کنند، زمین‌های مازاد بعد از شهریور به نام دولت سند می‌خورد.
رئیس جمهور همچنین از وزارت‌خانه و اداره کل‌های راه و شهرسازی سراسر کشور خواسته به متقاضیان زمین به شرط ساخت مسکن واگذار کند.
علیرضا قاری‌قرآن در این خصوص با اشاره به تعداد افراد حائز شرایط اظهار داشت: ما در کل استان حدود 422 هزار نفر برای مسکن ملی داشتیم که نزدیک 150 هزار نفر حائز شرایط هستند.
وی با اشاره به تامین زمین متقاضیان افزود: در گستره استان، تامین زمین به متقاضیان متفاوت است اما تاکنون حدود 50 درصد از زمین این متقاضیان تامین شده است.
مدیرکل راه و شهرسازی استان اصفهان بیان کرد: ما از زمین‌های دستگاه‌های دولتی بانک اطلاعاتی داریم و دستگاه‌های دولتی مکلف هستند که طبق قانون هر ساله زمین‌های مازاد خود را معرفی کنند.
وی خاطرنشان کرد: هر دستگاه متناسب با نیازهایی که برای آینده پیش‌بینی می‌کند، ذخیره ملکی دارد.
همه این زمین‌ها هم برای نهضت ملی مسکن مفید نیست، اما آن بخش‌هایی که برای طرح مسکن مناسب است، شناسایی کردیم و بخشی از این زمین‌ها احصا شده و بخشی هم در حال احصا شدن است.
انتهای پیام/163