خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 10 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سود بازرگانی واردات روغن خام و‌ دانه روغنی صفر شد

فارس | اقتصادی | سه شنبه، 11 مرداد 1401 - 17:55
مدیرکل صنایع غذا و داروی وزارت صنعت گفت: مصوبات ستاد تنظیم بازار برای صفر شدن سود بازرگانی واردات روغن خام و دانه‌های روغنی ابلاغ شده است.
وزارت،روغن،توليد،صنعت،حقوق،مصرف

مدیرکل صنایع غذا و داروی وزارت صنعت گفت: مصوبات ستاد تنظیم بازار برای صفر شدن سود بازرگانی واردات روغن خام و دانه‌های روغنی ابلاغ شده است.
به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از وزارت صنعت، معدن و تجارت، علیرضا شه‌پرست از ابلاغ مصوبات ستاد تنظیم بازار در مورد صفر شدن سود بازرگانی برای واردات روغن خام و‌دانه روغنی و نیز معافیت از محدودیت سقف و سابقه در واردات روغن خام و کاهش قیمت روغن خوراکی در سراسر کشور خبر داد.
مدیرکل صنایع غذا و دارو وزارت صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه عزم‌ جدی وزارت صنعت معدن و تجارت معطوف به رفع موانع تولید و حمایت عملی از حقوق مصرف کنندگان قرار گرفته است افزود: در همین راستا هماهنگی های لازم برای کاهش قیمت برای انواع روغن‌های خوراکی با تولید کنندگان این حوزه انجام شده است.
وی بیان داشت: حمایت از تولید کنندگان و حقوق مصرف کنندگان به طور متوازن در دستور کار وزارت صمت قرار دارد.
به گفته مدیر کل صنایع غذا و‌داروی وزارت صمت: ابلاغ مصوبه تنظیم بازار در خصوص صفر شدن سود بازرگانی روغن و دانه های روغنی اقدامی موثر در رفع مشکلات واحد های تولیدی روغن خواهد بود.
وی افزود:در همین راستا هماهنگی های لازم برای کاهش قیمت برای انواع روغن‌های خوراکی با تولید کنندگان این حوزه انجام شده است.
شه پرست با بیان اینکه حمایت از تولید کنندگان و حقوق مصرف کنندگان به طور متوازن در دستور کار وزارت صمت قرار دارد، گفت: با هر واحدی که حقوق مصرف کنندگان را رعایت نکرده و از دستورالعمل ها و‌ضوابط‌ قانونی پیروی نکند،برخورد خواهد شد.
انتهای پیام/ ت 33