سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ولیعهد سعودی یک فعال فلسطینی را تهدید به مرگ کرد

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | چهارشنبه، 25 اردیبهشت 1398 - 06:00
یک فعال فلسطینی گفت به علت افشای جزئیاتی درباره ولیعهد عربستان سعودی از سوی رژیم آل سعود تهدید به مرگ شده است.
سلمان،بن،سعودي،محمد،البغدادي،عربي،نگراني،عربستان،دست،سعود،ول ...

به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از شبکه الجزیره انگلیسی، یک فعال فلسطینی گفت به علت افشای جزئیاتی درباره ولیعهد عربستان سعودی از سوی رژیم آل سعود تهدید به مرگ شده است.
ایاد البغدادی گفت پس از قتل جمال خاشقجی، روزنامه نگار سعودی، محمد بن سلمان ولیعهد عربستان سعودی، تمرکز خود را روی دیگر فعالان عرب قرار داده که مخالف او هستند.
البغدادی افزود همکاری اش با مالک روزنامه واشنگتن پست، جف بزوس سبب شده دشمنی بن سلمان با او شدت بیشتری بگیرد.
البغدادی گفت «از سال ۲۰۱۷ و خوب قطعا ۲۰۱۸، پایگاه اجتماعی توئیتر به زبان عربی، از آن نگرانی پویا و مفیدی که در کاربران عرب شکل گرفته بود به باتلاقی تبدیل شد که از سوی سعود القحطانی، استاد ترور و نوچه هایش اداره می‌شد.
بزرگان و اندیشمندان اهل عربستان سعودی که در توئیتر فعالیت داشتند یا وادار به سکوت شدند، یا زندانی و تبعید یا کشته شدند.
محمد بن سلمان و قحطانی موفق شدند توئیتر را که ابزاری برای بیان آزادانه ایده‌ها و اندیشه‌ها بود به تباهی بکشانند و آن را به سلاحی برای ایجاد محدودیت‌های اجتماعی و تبلیغات بدل کنند.
آن‌ها از توئیتر برای مهندسی و جهت دادن به افکارعمومی، تبلیغات تحمیلی، سپردن مخالفان به دست اراذل و اوباش، برهم زدن گفتگو‌ها و تهدید کردن افراد بهره برداری کردند.»
وی سپس افزود «ما می‌دانیم محمد بن سلمان از چه نرم افزاری برای هک کردن اطلاعات استفاده می‌کند، اما ارزشمندترین نرم افزاری که او در اختیار دارد جاسوس افزار پگاسوس نیست بلکه توئیتر عربی است.
محمد بن سلمان در گذشته برای توئیتر دست به آدمکشی زده و باز هم این کار را خواهد کرد.
دوست فقید من، جمال خاشقجی به خوبی از این جریان آگاه بود و همواره از وضعیت آزادی بیان در کشور‌های عربی دلهره و نگرانی داشت و در این میان به جایگاه و اهمیت توئیتر نیز پی برده بود.
او در سال‌های آخر زندگی خود دست به سه ابتکار بسیار مهم زد.
سه ایده‌ی مهم که هدف شان باز پس گرفتن و مدیریت این نگرانی عمومی بود.»
انتهای پیام/