خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 08 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پیشگیری از آسیب های جامعه کار و تولید اولویت اصلی است

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 11 مرداد 1401 - 16:13
ساری-مدیرکل تعاون مازندران پیشگیری از بروز مشکلات برای جامعه کارگری را اولویت مهم دانست و گفت: هیچ آسیبی نباید به جامعه کار و تولید وارد شود.
مشكلات،كارفرمايي،كارگري،ورز،هيئت،موانع

به گزارش خبرنگار مهر، علی باقری بعدازظهر سه شنبه در جلسه هیئت اندیشه ورز و کمیسیون عالی رسیدگی به مشکلات و موانع کارگری و کارفرمایی اظهار داشت: پیشگیری از بروز مشکلات برای جامعه کارگری و کارفرمایی همواره در اولویت این اداره کل قرار دارد.
وی افزود: هیچ گونه آسیبی نباید از این اداره کل به جامعه کارگری و کارفرمایی وارد شود و فقط باید گره گشایی از مشکلات در دستور کار باشد.
باقری خاطرنشان کرد: تعامل ویژه با تشکل‌های کارگری و کارفرمایی یکی از راه‌های مهم در بحث گره گشایی از مشکلات است.
سید جواد حسینیان مسئول سازمان بسیج کارگران و کارخانجات سپاه کربلای استان مازندران نیز در این جلسه با تأکید بر ضرورت تحقق شعار سال طی سخنانی اظهار کرد: با برگزاری جلسات هیئت اندیشه ورز و کمیسیون عالی رسیدگی به مشکلات و موانع کارگری و کارفرمایی بدنبال تلاش برای حل اساسی برخی از مشکلات اصلی جامعه کار و تولید هستیم.
وی ادامه داد: حل مشکلات اصلی زمینه ساز اشتغال آفرینی در استان خواهد بود و برگزاری جلسات هیئت اندیشه ورز و کمیسیون عالی رسیدگی به مشکلات و موانع کارگری و کارفرمایی با هدف بررسی دقیق با هدف رفع مشکلات است که امیدوارم با همت اعضا گام بزرگی در این راستا بر داریم.