سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سود بازرگانی واردات روغن خام و دانه روغنی صفر شد

مهر | اقتصادی | سه شنبه، 11 مرداد 1401 - 11:25
مدیرکل صنایع غذا و دارو وزارت صمت از ابلاغ مصوبات ستاد تنظیم بازار برای صفر شدن سود بازرگانی جهت واردات روغن خام و دانه روغنی خبر داد.
وزارت،روغن،حقوق،مصرف،خوراكي،توليدكنندگان

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت صمت، علیرضا شه پرست اظهار کرد: مصوبات ستاد تنظیم بازار در خصوص صفر شدن سود بازرگانی برای واردات روغن خام و دانه روغنی و نیز معافیت از محدودیت سقف و سابقه در واردات روغن خام و کاهش قیمت روغن خوراکی در سراسر کشور ابلاغ شد.
مدیرکل صنایع غذا و داروی وزارت صمت با بیان اینکه عزم جدی وزارت صنعت معدن و تجارت معطوف به رفع موانع تولید و حمایت عملی از حقوق مصرف کنندگان قرار گرفته است، گفت: در همین راستا هماهنگی‌های لازم برای کاهش قیمت برای انواع روغن‌های خوراکی با تولید کنندگان این حوزه انجام شده است.
وی خاطرنشان کرد: حمایت از تولیدکنندگان و حقوق مصرف کنندگان به طور متوازن در دستور کار وزارت صمت قرار دارد.
به گفته مدیرکل صنایع غذا و داروی وزارت صمت، ابلاغ مصوبه تنظیم بازار در خصوص صفر شدن سود بازرگانی روغن و دانه‌های روغنی اقدامی مؤثر در رفع مشکلات واحدهای تولیدی روغن خواهد بود.
وی افزود: در همین راستا هماهنگی‌های لازم برای کاهش قیمت برای انواع روغن‌های خوراکی با تولیدکنندگان این حوزه انجام شده است.
شه پرست با بیان اینکه حمایت از تولیدکنندگان و حقوق مصرف کنندگان به طور متوازن در دستور کار وزارت صمت قرار دارد، گفت: با هر واحدی که حقوق مصرف کنندگان را رعایت نکرده و از دستورالعمل‌ها و ضوابط قانونی پیروی نکند، برخورد خواهد شد.