خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 01 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۴۵درصد تستهای کرونا درکهگیلویه وبویراحمد مثبت شد/افزایش آمارابتلا

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 10 مرداد 1401 - 16:22
یاسوج- رئیس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج گفت: از ۳٠۵ نمونه دریافت شده از آزمایشگاه‌های استان که شامل تست‌های پی سی آر ورپید تست است حدود ۴۵درصد موارد مثبت بودند.
بيماري،كرونا،كهگيلويه،بويراحمد

به گزارش خبرنگار مهر، محمد غلام نژاد ظهر دوشنبه در جمع خبرنگاران افزود: در ۲۴ ساعت گذشته فوتی ناشی از کرونا در استان گزارش نشده است.
وی با بیان اینکه شمار قربانیان این بیماری در کهگیلویه و بویراحمد یکهزار و ۱۳۴ نفر است، گفت: هم اکنون ۸۱ بیمار در بیمارستان‌های کهگیلویه و بویراحمد بستری هستند که از این تعداد ۳۳ نفر مبتلای قطعی و دو نفر نیز به دلیل وخامت حال در بخش مراقبت‌های ویژه تحت درمان هستند.
غلام نژاد با بیان اینکه پیش بینی می‌شود طی روزهای آینده آمار بیماران بدحال و مرگ‌های ناشی از کرونا در کهگیلویه و بویراحمد افزایش یابد، گفت: افراد در صورت داشتن هر گونه علائم بیماری کرونا به پزشک مراجعه و مراقبت‌های لازم برای پیشگیری از انتقال بیماری این بیماری به دیگر اعضا خانواده و دیگران را داشته باشند و دُز یادآور را حتماً تزریق کنند.
وی افزود: از مجموع مبتلایان به کووید ۱۹ در کهگیلویه و بویراحمد ۹۶ هزار و۷۳۴ نفر بهبود یافته گزارش شده و اکنون نیز آمار مبتلایان به بیماری کرونا در استان روزانه در حال افزایش است.