خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 08 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پایان کار رکسانا رازقیان در مسابقات اسلالوم قهرمانی جهان- اخبار ورزش زنان - اخبار ورزشی تسنیم

تسنیم | ورزشی | دوشنبه، 10 مرداد 1401 - 12:12
بانوی ملی‌پوش اسلالوم ایران با کسب رتبه سی‌وششم دور دوم مسابقات قهرمانی جهان در کشور آلمان به کار خود پایان داد.
اسلالوم،جايگاه،نهايي،قهرماني،مسابقات،آلمان

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از روابط‌ عمومی فدراسیون قایقرانی، مسابقات اسلالوم قهرمانی جهان 5 تا 8 مردادماه در پیست آگسبورگ کشور آلمان جایی که 50 سال قبل برای مسابقات اسلالوم المپیک ساخته شده بود برگزار شد و رکسانا رازقیان ملی‌پوش و لژیونر رشته قایقرانی اسلالوم ایران در این رقابت در آگسبورگ آلمان شرکت کرد.
رازقیان پس از حضور در مرحله نیمه نهایی کاپ قهرمانی جهان در پو فرانسه و کسب مقام هفدهم در سال 2020 و کسب مقام هفدهم پیرنه کاپ فرانسه در سال 2022 جواز حضور در مسابقات اسلالوم قهرمانی جهان آلمان را به دست آورده بود.
رازقیان در مسابقه کایاک اسلالوم این رقابت‌ها با 75 قایقران در 50 کشور روبه‌رو شد.
او در دور اول مقدماتی در جایگاه شصتم قرار گرفت.
پس از صعود 20 قایقران به دور نیمه نهایی مسابقه شانس مجدد برگزار شد که رازقیان با زمان 138.79 ثانیه در جایگاه سی و ششم قرار گرفت و از راه‌یابی به نیمه نهایی بازماند.
در پایان این رقابت‌ها پاروزن کشور میزبان اول شد و جسیکا فاکس قهرمان پرآوازه استرالیایی در جایگاه دوم قرار گرفت.
انتهای پیام/