خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 27 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سازوکار جدید برای جلوگیری از رسوب کالا در گمرک

مهر | سیاسی | دوشنبه، 10 مرداد 1401 - 10:46
اعضای ستاد هماهنگی اقتصادی دولت ساز و کارهای جدید جلوگیری از رسوب کالا در گمرک و تسریع در تعیین تکلیف اموال تملیکی را تصویب کردند.
جلسه،گمركات،اموال،تكليف،كالاهاي،دولت

به گزارش خبرگزاری مهر، در جلسه یکشنبه شب ستاد هماهنگی اقتصادی دولت که به ریاست حجت‌الاسلام سید ابراهیم رئیسی، رئیس‌جمهور کشورمان برگزار شد، ساز و کار جدیدی برای جلوگیری از رسوب کالاهای وارداتی در گمرکات کشور و تسریع در تعیین تکلیف اموال تملیکی تصویب و مقرر شد در جلسه آینده هیئت وزیران به تصویب برسد.
از جمله این تمهیدات افزایش سرعت عمل از طریق اتصال و به روز رسانی تبادل اطلاعات در مورد کالاهای وارداتی و اموال تملیکی به صورت زنجیره‌ای و هماهنگ میان دستگاه‌های ذیربط است.
همچنین تسریع در ثبت سفارش و تخصیص ارز برای کالاهای اولویت‌دار از جمله تصمیمات این جلسه بود و مقرر شد عملکرد دستگاه‌ها در این زمینه بدون انفصال و به صورت زنجیره‌ای متصل ساماندهی و انضباط لازم را پیدا کند که در این دولت هیچ وقفه‌ای نسبت به تعیین تکلیف صورت نگرفته و به صورت جهادی تعیین تکلیف اموال انجام شده است.
در این جلسه همچنین گزارشی از آخرین وضعیت موجودی کالاها در گمرکات کشور و اقداماتی که در دولت فعلی در جهت ساماندهی گمرکات و کاهش رسوب کالاها انجام شده ارائه شد.