خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 23 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

فاکس‌نیوز: دمکرات های آمریکا نگران انتخابات کنگره هستند

مشرق | بین‌الملل | یکشنبه، 09 مرداد 1401 - 18:41
شبکه فاکس نیوز گفت در حالی که تنها ۱۰۰ روز به برگزاری انتخابات میان دوره ای کنگره باقی مانده، نگرانی دمکرات ها از نتایج احتمالی آن به ویژه از دست دادن تسلط بر کنگره، جدی تر می شود.
رياست،مجلس،جمهوري،بازپس،خواه،تسلط

به گزارش مشرق، فاکس نیوز افزود: در فاصله سه ماهه تا موعد برگزاری انتخابات میان دوره ای نوامبر ایالات متحده و قرار برگزاری انتخابات مقدماتی در ۲۲ ایالت در هفت هفته آتی، توجه بر رقابت های انتخاباتی متمرکز شده است.
یکی از امتیازهای مهمی که در این رای گیری مطرح است، تسلط بر کنگره است که تاکنون با اکثریت ناچیزی تحت تسلط دمکرات ها بوده است.
جمهوری خواهان که قصد بازپس گیری ریاست مجلس نمایندگان را دارند که از ۲۰۱۸ به این سو از دست داده اند، تنها به پنج کرسی بیشتر برای بازپس گیری ریاست بر این مجلس با ۴۳۵ عضو نیاز دارند که تاکنون در اختیار نانسی پلوسی قرار دارد.
در صورت پیروزی حزب جمهوری خواه، کوین مک کارتی رهبر کنونی اقلیت جمهوری خواه، ریاست آن را برعهده خواهد گرفت.
مجلس ۱۰۰ نفری سنا نیز به صورت ۵۰/۵۰ میان ۲ حزب سیاسی اصلی ایالات متحده تقسیم شده است.