خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 16 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

هیئت باید به محلی برای مقابله با تهاجم فرهنگی دشمن تبدیل شود

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 09 مرداد 1401 - 17:24
کرمانشاه- استاندار کرمانشاه با اشاره به اینکه جهاد تبیین از خواسته‌های اصلی رهبر انقلاب از هیئت ها است، گفت: هیئت باید به محلی برای مقابله با تهاجم فرهنگی دشمن تبدیل شود.
كرمانشاه،هيئت،اشاره،استان،قرار،اميري،مجالس،مقدم،معظم،تقويت

به گزارش خبرنگار مهر، بهمن امیری مقدم ظهر یکشنبه در دیدار با جمعی از مداحان و هیئت داران شهر کرمانشاه با تسلیت فرا رسیدن ماه محرم، اظهار کرد: هیئت‌ها در تقویت باورهای دینی و اسوه سازی برای نسل جوان از جایگاه ویژه‌ای برخوردار هستند.
وی افزود: هیئت محل اجتماع و تقویت همبستگی مردم است و باید در راستای تقویت هرچه بیشتر آن تلاش کنیم.
استاندار کرمانشاه با اشاره به منویات مقام معظم رهبری در مورد جهاد تبیین و خواسته ایشان از هیأت مذهبی، تصریح کرد: امروزه توجه به محتوای سخنرانی‌ها و مداحی‌ها بسیار مهم است زیرا دشمنان مسائل اعتقادی را مورد هدف قرار داده‌اند و هیئت محلی برای پاسخگویی به حملات دشمنان و روشنگری باید قرار گیرد.
امیری مقدم بیان کرد: مسجد و هیئت اصلی ترین محل حضور تمام مردم بوده و به فرموده مقام معظم رهبری هیئت کانون جهاد تبیین است.
وی با اشاره به اهمیت آشنایی نسل جوان با مفاهیم عاشورا، ادامه داد: توجه به محتوا در اشعار و مداحی‌ها مهم است و باید آموزش را برای مداحان مورد توجه قرار دهیم و همچنین باید استعدادهای نوجوانان و جوانان استان کرمانشاه نیز کشف شود.
استاندار کرمانشاه با اشاره به اهمیت برپایی مجالس عزاداری حضرت سیدالشهدا (ع) گفت: رهبر معظم انقلاب می‌فرمایند بنده رزق سالیانه خود و کشور را از محرم می‌گیرم و هرساله مجالس عزاداری برپا می‌کنند.
امیری مقدم با اشاره به اینکه کرمانشاه در مسیر عبور زائران اربعین قرار دارد، گفت: مرز خسروی و مسیر کربلا از استان کرمانشاه باز خواهد شد و کرمانشاه از دیرباز دروازه کربلا بوده است.
وی همچنین با اشاره به در پیش بودن همایش بین المللی پیرغلامان حسینی در استان کرمانشاه، خاطر نشان کرد: همایش بین‌المللی پیرغلامان نیز در روزهای ابتدایی ماه صفر در استان کرمانشاه برگزار می‌شود و مجالس عزا به صورت ویژه در این ایام در منزل شهدا و پاتوق داران برگزار می‌شود.