خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 28 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۱۰۰ بیمار جدید مبتلا به کرونا در فارس بستری شدند

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 09 مرداد 1401 - 14:24
شیراز - طی ۲۴ ساعت گذشته ۱۰۰ بیمار جدید مبتلا به کرونا در فارس بستری شدند و ۵۸ بیمار نیز به دلیل مخامت شرایط جسمی در بخش های ویژه تحت درمان هستند.
دوز،بيمار،ابتداي،تست،شيوع،مثبت

به گزارش خبرگزاری مهر، به نقل از علوم پزشکی شیراز، از ابتدای شیوع این بیماری تاکنون، دو میلیون و ۱۸۷ هزار و ۹۷۵ تست تشخیصی مولکولی و تست سریع در آزمایشگاه‌های استان تهیه شده که با بررسی نمونه‌های انجام شده، ۶۴۱ هزار و ۴۸۶ بیمار مثبت شناسایی شده است.
از مجموع تست‌های انجام شده از ابتدای شیوع تاکنون، یک میلیون و ۷۸۴ هزار و ۸۹۵ تست تشخیصی مولکولی بوده که ۵۲۳ هزار و ۶۲۰ مورد بیمار مثبت قطعی شناسایی شده، همچنین از ابتدای آغاز طرح شهید حاج «قاسم سلیمانی» تاکنون ۴۰۳ هزار و ۸۰ مورد تست سریع انجام شده و ۱۱۷ هزار و ۸۶۶ بیمار مثبت شناسایی شده است.
با بستری ۱۰۰ بیمار جدید طی ۲۴ ساعت گذشته، هم اکنون ۴۶۷ بیمار مثبت و مشکوک دارای علائم در بیمارستان‌های استان بستری هستند که از این تعداد، ۵۸ بیمار به دلیل وخامت شرایط جسمی، در بخش‌های ICU، مراقبت‌های ویژه درمانی دریافت می‌کنند.
خوشبختانه در ۲۴ ساعت گذشته مورد جدید فوتی کووید ۱۹ در فارس ثبت نشده و مجموع جان باختگان ناشی از کووید ۱۹ از ابتدای شیوع بیماری تاکنون، هشت هزار و ۴۸ نفر است.
همچنین از ابتدای شیوع این بیماری تاکنون ۶۲۸ هزار و ۷۱۸ هم استانی مبتلا به کووید ۱۹ بهبود یافته که از بیمارستان‌ها ترخیص شده و یا از ایزوله خانگی خارج شده اند.
در حال حاضر مجموع تعداد دوز تزریق شده واکسن کرونا در شهرستان‌های زیرمجموعه دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز با احتساب چهار دوز، به هشت میلیون و ۱۸۵ هزار و ۵۱۲ دوز رسیده که از این تعداد سه میلیون و ۴۲۵ هزار و ۳۰۶ دوز نوبت اول، سه میلیون و ۱۳۲ هزار و ۳۲۰ دوز نوبت دوم، یک میلیون و ۵۵۷ هزار و ۱۳ دوز نوبت سوم و ۷۰ هزار و ۸۷۳ دوز یادآور واکسن بوده است.