خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 29 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تورم افسارگسیخته اروپا درپی تحریم روسیه

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | یکشنبه، 09 مرداد 1401 - 06:12
آمارها حاکی از رشد افسارگسیخته تورم در کشورهای عضو اتحادیه اروپا به دلیل تحریم روسیه است.
درصد،تورم،نرخ،لتوني،گاز

بر اساس تازه‌ترین گزارش مرکز آمار اتحادیه اروپا، میانگین نرخ تورم در ماه جولای/ تیرماه نسبت به بازه سال گذشته ۸.۹ درصد رشد کرده این درحالیست که تورم در سه کشور حوزه بالتیک یعنی لتونی، استونی و لیتوانی دو رقمی است و به حدود ۲۰ درصد رسیده است.
مهمترین عامل این نرخ تورم که از سال ۱۹۹۷ بی سابقه بوده، بحران انرژی ست.
روسیه بعد از قطع گاز لهستان، بلغارستان، دانمارک، فنلاند و هلند، به تازگی گاز را بر روی لتونی هم بست و برای آلمان هم به ۲۰ درصد کاهش داد.
نرخ حامل‌های انرژی در اتحادیه اروپا با ۴۰ درصد افزایش قیمت همراه شده اند و کارشناسان ادامه این روند را برای زمستان دشوار پیش بینی می‌کنند.
با وجود این‌ها هنوز هیچ عزمی در میان مقامات اروپایی برای پایان جنگ و برقرار صلح میان روسیه و اوکراین مشاهده نمی‌شود.