خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 26 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

گفت و گوی وزرای خارجه ایران و قطر در خصوص مذاکرات هسته ای

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | شنبه، 08 مرداد 1401 - 22:37
وزارت خارجه قطر از گفت و گوی وزیرخارجه کشورمان با همتای قطری خود در زمینه مذاکرات هسته ای خبر داد.
خارجه،وزير،تلفني،تحولات

وزارت خارجه قطر اعلام کرد«محمد بن عبدالرحمن آل ثانی» وزیر خارجه این کشور با حسین امیرعبداللهیان، وزیر خارجه کشورمان در خصوص تازه ترین تحولات در زمینه هسته ای و تحولات منطقه ای تلفنی گفت و گو کرد.
چند روز پیش نیز در گفت وگوی تلفنی وزیر خارجه کشورمان با شیخ محمد بن عبدالرحمن آل ثانی وزیر امور خارجه قطر آخرین تحولات مربوط به گفت وگوها برای رفع تحریم ها مورد رایزنی و تبادل نظر قرار گرفت.
طبق اعلام وزارت خارجه کشورمان، وزیر امور خارجه ایران در این گفت‌وگوی تلفنی بار دیگر اراده دولت ایران برای رسیدن به یک توافق خوب، قوی و پایدار را مورد اشاره قرار داد و بر ضرورت کنار گذاشتن زیاده خواهی‌ از سوی طرف آمریکایی و لزوم واقع بینی در مسیر دستیابی به راه حل و حصول توافق تأکید کرد.