خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 30 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ارتش سوریه چند شهرک دیگر در ریف حماه را بازپس گرفت

فارس | بین‌الملل | سه شنبه، 24 اردیبهشت 1398 - 18:07
منابع میدانی در سوریه از تسلط نیروهای ارتش این کشور بر شهرک‌‌های «الحویز، المهاجرین، الحمرا و فرودگاه الزراعی» در ریف حماه خبر دادند.
حماه،سوريه،ارتش،ريف،پيشروي،تروريستي،شمال

منابع میدانی در سوریه از تسلط نیروهای ارتش این کشور بر شهرک‌‌های «الحویز، المهاجرین، الحمرا و فرودگاه الزراعی» در ریف حماه خبر دادند.
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، نیروهای ارتش سوریه در ادامه پیشروی خود در ریف حماه، امروز سه‌شنبه موفق شدند بر شهرک‌های «الحویز، المهاجرین، الحمرا و فرودگاه الزارعی» تسلط پیدا کنند و از کنترل تروریست‌ها خارج کنند.
اسپوتنیک گزارش داد که ارتش سوریه با تسلط بر مناطق مذکور یک گام دیگر به اخراج ریف حماه نزدیک‌تر شدند.
به دنبال پیشروی ارتش سوریه در ریف غربی حماه، سرکرده ائتلاف تروریستی «هیئة تحریر الشام» از عناصر تروریستی خواست تا جلوی این پیشروی را بگیرند.
«ابومحمد الجولانی» سرکرده ائتلاف تروریستی «هیئة تحریر الشام» (هتش) –که جبهه النصره رکن اصلی آن است- دیروز خواستار ممانعت از پیشروی ارتش سوریه در ریف شمال غربی حماه شده بود.
الجولانی از عناصر مسلح مستقر در مناطق تحت اشغال تروریست‌ها در شمال سوریه خواست تا هر چه سریعتر جلوی این پیشروی ارتش گرفته شود.
ارتش سوریه و نیروهای هم‌پیمانش از دوشنبه 16 اردیبهشت ماه جاری عملیات پاکسازی شمال و شمال غربی حماه را که در مجاورت جنوب استان ادلب قرار دارد، آغاز کردند.
نیروهای سوری طی چند روز گذشته موفق شدند شهرک‌ها و مناطقی مانند «قلعه المضیق و کفرنبوده» را آزاد کنند که از مقرهای مهم ارتباطی گروههای تروریستی «جبهه النصره و جیش العزه» در حماه به شمار می‌رود (جزئیات بیشتر).
انتهای پیام/ح