خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 29 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پیش بینی وزش باد شدید در خراسان جنوبی/کاهش دمای هوا

مهر | استان‌ها | شنبه، 08 مرداد 1401 - 14:31
بیرجند- مدیرکل هواشناسی خراسان جنوبی گفت: در سه روز آینده وزش باد شدید همراه با گرد و خاک و کاهش کیفیت هوا در برخی نقاط استان پیش‌بینی می‌شود.
استان،درجه،هوا،سلسيوس

علیرضا خندان رو در گفت و گو با مهر با اشاره به شرایط جوی هوای استان بیان کرد: در سه روز آینده وزش باد شدید همراه با گرد و خاک و کاهش کیفیت هوا در برخی نقاط استان پیش‌بینی می‌شود.
وی ادامه داد: طی این مدت خیزش گرد و خاک و طوفان در مرز شرقی استان دور از انتظار نخواهد بود.
خندان رو با اشاره به شرایط دمایی هوای استان بیان کرد: همچنین در ۲۴ ساعت آینده با کاهش نسبی دمای هوا، اندکی از گرمای هوا کاسته می‌شود.
وی بیان کرد: در ۲۴ ساعت گذشته سربیشه با ۲۱ درجه سلسیوس سردترین و بندان با ۴۱ درجه سلسیوس گرم‌ترین نقاط استان بودند.
مدیرکل هواشناسی خراسان جنوبی افزود: همچنین در این مدت دمای هوا در مرکز استان حداقل ۲۵ درجه و حداکثر ۳۹ درجه سلسیوس بوده است.