خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 12 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۶ آسانسور غیراستاندارد در لرستان پلمب شد

مهر | استان‌ها | شنبه، 08 مرداد 1401 - 14:30
خرم‌آباد- مدیرکل استاندارد لرستان گفت: ۶ دستگاه آسانسور غیراستاندارد در لرستان به دلیل عدم استانداردسازی و بی توجهی به تذکرات مکرر کارشناسان استاندارد پلمب شد.
آسانسور،ايمني،تاييديه،تيرماه،بازرسي،استاندارد

به گزارش خبرنگار مهر، مرضیه قنبریان امروز شنبه در جمع خبرنگاران از صدور ۸۷ تاییدیه ایمنی آسانسور در تیرماه سال جاری خبر داد و گفت: از ابتدای تیرماه ۹۰ درخواست بازرسی آسانسور در سامانه مدیریت بازرسی آسانسور ثبت که منجر به صدور ۸۷ تاییدیه ایمنی آسانسور شد.
وی افزود: در راستای حفظ ایمنی و سلامت شهروندان، پیرو بازرسی‌های انجام شده در تیرماه توسط کارشناسان این اداره کل از آسانسورهای مراکز دولتی و مسکن مهر، ۶ دستگاه آسانسور غیراستاندارد به دلیل عدم استانداردسازی و بی توجهی به تذکرات مکرر کارشناسان استاندارد پلمب شد.
مدیرکل استاندارد لرستان اظهار کرد: تاییدیه های ایمنی آسانسور دارای اعتبار یک ساله است و در صورت عدم انجام سرویس و نگهداری مستمر توسط شرکت‌های مجاز و عدم بازرسی ادواری سالیانه توسط بازرسان تأیید صلاحیت شده سازمان ملی استاندارد و تمدید تاییدیه ایمنی آسانسور، مسئولیت حوادث و سوانح احتمالی به عهده مالکین و مدیران ساختمان‌های دارای آسانسور و شرکت طرف قرارداد سرویس و نگهداری آسانسور مربوطه خواهد بود.