خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 19 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

توسعه اقتصاد دانش‌بنیان مستلزم وجود زیست بوم علمی است

ایسنا | دانش و فناوری، استان‌ها | سه شنبه، 24 اردیبهشت 1398 - 17:38
معاون علمی و فناوری رییس جمهور با بیان این‌که طراحی و ساخت قطعات مورد نیاز شرکت‌های دانش‌بنیان باید در اولویت اجرایی فارغ التحصیلان قرار گیرد، گفت: توسعه اقتصاد دانش‌بنیان مستلزم وجود زیست بوم علمی در کشور است.
علمي،فناوري،حوزه،اقتصاد،كشور،اجرايي،ستاري

معاون علمی و فناوری رییس جمهور با بیان این‌که طراحی و ساخت قطعات مورد نیاز شرکت‌های دانش‌بنیان باید در اولویت اجرایی فارغ التحصیلان قرار گیرد، گفت: توسعه اقتصاد دانش‌بنیان مستلزم وجود زیست بوم علمی در کشور است.
به گزارش ایسنا، سورنا ستاری امروز در جلسه شورای هماهنگی فناوری و نوآوری استان یزد با بیان این‌که اقتصاد دانش بنیان اکوسیستمی علمی است که باید در استان‌های کشور ایجاد شود، اظهار کرد: تحقق کامل اقتصاد دانش‌بنیان مستلزم باور عمیق به تمام عناصر اکوسیستم علمی کشور است.
وی با بیان این‌که در حال حاضر حدود یک سوم بودجه کشور برای حوزه آموزش و پژوهش مصرف می‌شود، افزود: در هیچ دوره‌ای تاکنون به اندازه امروز برای حوزه آموزش پول خرج نشده است.
معاون علمی و فناوری رییس جمهور نبود زیرساخت‌های لازم در حوزه فناوری را از جمله جدی‌ترین چالش‌های این حوزه در کشور دانست و گفت: تحقق اقتصاد دانش‌بنیان و توسعه علمی و آموزشی در کشور مستلزم وجود زیست بوم علمی است.
ستاری در ادامه همدلی و جذب مشارکت بخش خصوصی را یکی از الزامات اجرایی در راستای توسعه اقتصادی به‌ویژه اقتصاد دانش‌بنیان عنوان و تصریح کرد: آموزش مهارتهای لازم نقش مهمی از دیگر ضرورت‌های اجرایی در این حوزه است.
وی با بیان این که دولت آماده هرگونه حمایت به منظور ایجاد زیرساخت‌های لازم در حوزه نوآوری و فناوری است، بیان کرد: محیط پارک‌های علم و فناوری باید باز و کل محدوده شهری را در بر بگیرند.
ستاری با اشاره به نقش دانشگاهیان در ایجاد زمینه اقتصاد دانش‌بنیان گفت: طراحی اقلام مورد نیاز از سوی شرکت‌های دانش‌بنیان باید بدون وابستگی به خارجی‌ها در اولویت اجرایی فارغ‌التحصیلان دانشگاهیان قرار گیرد.
انتهای پیام