خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 10 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ضرورت تأمین سالانه ۳ میلیون واحد خون در کشور

مهر | سلامت و پزشکی | شنبه، 08 مرداد 1401 - 11:00
مدیر عامل سازمان انتقال خون ایران، بر ضرورت حرکت به سمت اهدای ۳ میلیون واحد خون در کشور تاکید کرد.
خون،اهداي،سازمان،جمالي،بانوان

به گزارش خبرگزاری مهر، مصطفی جمالی، با بیان اینکه اهدای خون برای نجات جان بیماران نیازمند به خون ضروری است، گفت: در مجموعه سازمان انتقال خون همه اقدامات با مردم و اهداکنندگان معنا پیدا می‌کند.
وی با اشاره به اینکه اهدای خون علاوه بر نجات زندگی یک انسان، برای سلامتی اهداکننده نیز مفید است، افزود: از آنجا که در سال‌های آینده با افزایش سالمندی در کشور روبرو هستیم طبیعی است که درخواست خون و فرآورده‌های آن نیز بیشتر خواهد بود.
جمالی تاکید کرد: جلب مشارکت بیشتر بانوان به اهدای خون از برنامه‌های مهم سازمان است که باعث استفاده از ظرفیت بانوان در تأمین خون سالم و کافی می‌شود.
مدیرعامل سازمان انتقال خون ایران، با بیان اینکه در سال گذشته حدود دو میلیون واحد خون اهدا شده و در سال جاری نیز احتمالاً مقدار بیشتر را شاهد خواهیم بود؛ از رسانه‌ها خواست: با تلاش بیش از پیش در زمینه فرهنگ‌سازی و ترغیب به اهدای خون نقش ایفا کنند.