سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آماده باش مدیریت بحران استان تهران تا ۷۲ ساعت آینده

مهر | استان‌ها | جمعه، 07 مرداد 1401 - 15:30
تهران- مدیر کل مدیریت بحران استانداری تهران با اشاره به احتمال بالا آمدن آب رودخانه و جاری شدن رواناب در مسیل ها گفت: مدیریت بحران استان تهران تا ۷۲ ساعت آینده در آماده باش کامل خواهد بود.
استان،تهران،مهر،همراه،آينده،روز،ابري،هواشناسي

به گزارش خبرنگار مهر، حامد یزدی مهر ظهر جمعه در جمع خبرنگاران از آماده‌باش کامل دستگاه‌های امدادی در پی پیش‌بینی بارش شدید باران و احتمال جاری شدن سیل در استان تهران تا سه روز آینده خبر داد و اظهار داشت: با توجه به بررسی‌های هواشناسی وضعیت جوی استان تهران تا ۳ روز آینده با تداوم فعالیت سامانه بارشی همراه خواهد بود.
یزدی مهر با بیان اینکه بر اساس اعلام هواشناسی طی ۳ روز آینده آسمان در اکثر نواحی استان به ویژه نیمه شمالی و ارتفاعات ابری ری تا ابری همراه با رگبار و رعد و برق و در مناطق مستعد با احتمال بارش تگرگ و نیز گاهی وزش باد شدید همراه خواهد بود گفت: بر این اساس آبگرفتگی معابر و جاری شدن رواناب در مسیل‌ها و بالا آمدن آب رودخانه‌ها مورد انتظار است که در این خصوص آمادگی کامل همه دستگاه‌های اجرایی ضروری می‌باشد.
مدیر کل مدیریت بحران استانداری تهران با اشاره به اینکه تا کنون عوامل راهداری ۹۰ درصد از مسیرهای شرق استان تهران که در معرض سیل بودند پاکسازی کرده اند بیان داشت: طبق اعلام اخطاریه‌ها و هشدارها به دستگاه‌ها با شفاف‌سازی شرایط بحرانی به مالکان رستوران‌های مناطقی از شمیرانات موقتاً تعطیل شده است.
وی عنوان داشت: از همه مردم می‌خواهیم هشدارهای صادرشده را جدی بگیرند و از حضور در کنار رودخانه‌ها و مسیرهای خطر و حادثه ساز خودداری کنند.