خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 18 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اسدآباد نیازمند دو ابر پروژه

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 06 مرداد 1401 - 22:06
همدان- نماینده مردم شهرستان اسدآباد در مجلس شورای اسلامی با اشاره به پروژه‌های نیمه تمام این شهرستان گفت: شهرستان اسدآباد نیازمند دو ابر پروژه است.
اسدآباد،سرمدي،مشكل،آب،چراكه،همدان،يادآور

به گزارش خبرنگار مهر، کیومرث سرمدی عصر پنجشنبه در جلسه شورای اداری استان همدان با بیان اینکه کشاورزی به دلایل مختلف در استان همدان مرجعیت خود را از دست داده است، افزود: شهر اسدآباد مظلوم است چراکه به لحاظ اشتغال وضعیت نامناسبی دارد.
وی با بیان اینکه بالغ بر ۴ هزار جوان بیکار داریم و دارای آمار بالا در مهاجرت شده‌ایم؛ گفت: این شهرستان دو ابر پروژه لازم دارد چراکه پروژه‌های نیمه تمام ۸ تا ۱۳ ساله در اسدآباد وجود دارد.
سرمدی یادآور شد: طرح‌های معطل مانده بسیاری داریم، باید برای تضییع بیت المال یقه چه کسانی را گرفت؟
راه‌های ما مضمحل شده است.
نماینده مردم اسدآباد در مجلس یادآور شد: مسیر اسدآباد، مسیر گذر به عتبات عالیات است، مطالعات اولیه تونل اسدآباد انجام شده و حال تمنا داریم که این پروژه بزرگ به انجام برسد.
وی ادامه داد: حوزه آب شرب اسدآباد مشکل دارد به نوعی که ۸ تا ۱۰ ساعت قطعی آب داریم و کشاورزان به سبب مشکلات آب و نبود صنایع تبدیلی دچار مشکل شده است.
سرمدی تاکید کرد: کامیون دارهای ما دچار مشکل هستند و توان نوسازی نیز ندارند.
وی در پایان به مشکلات حوزه بهداشت و درمان در این شهرستان اشاره کرد.