سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

افزایش دوباره نرخ بهره بانکی در آمریکا

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | پنجشنبه، 06 مرداد 1401 - 06:26
بانک مرکزی آمریکا اعلام کرد بار دیگر برای مقابله با تورم بی سابقه نرخ بهره بانکی را افزایش می‌دهد.
آمريكا،ركود،مركزي،بانك،تورم،اقتصادي،مبارزه،افزايش

تبعات تورم افسارگسیخته در غرب؛
بانک مرکزی آمریکا اعلام کرد بار دیگر برای مقابله با تورم بی سابقه و رکود شدید اقتصادی از دهه ۱۹۸۰ تا به امروز نرخ بهره بانکی را افزایش می‌دهد.
جروم پاول، رییس بانک مرکزی آمریکا اعلام کرد در مبارزه خود علیه رکود اقتصادی و تورم شدید در آمریکا از مواضع خود کوتاه نخواهد آمد حتی اگر این مبارزه به معنای ضعف اقتصادی شدید و ضربه زدن به بازار کار باشد.
به گزارش خبرگزاری رویترز، گفته می‌شود رییس بانک مرکزی آمریکا این روز‌ها در حال مبارزه با بی سابقه‌ترین رکود اقتصادی در تاریخ آمریکاست از همین روی تصمیم گرفته تا بیشترین افزایش نرخ بهره بانکی در چهار دهه گذشته تاریخ این کشور را اعمال کند.
وی در پاسخ به سوالی در مورد اینکه آیا تصور می‌کند که اقتصاد آمریکا در حال رکود است گفت: من تصور نمی‌کنم که اقتصاد کشور در حال رکود باشد.
یعنی منطقی نیست که فعلا در حال رکود باشد.
افزایش ۷۵ واحدی نرخ بهره بانکی که روز گذشته توسط مقامات بانک مرکزی آمریکا اعمال شد یکی از شدیدترین سیاست‌های پولی آمریکا از زمان رییس سابق بانک مرکزی این کشور در دهه ۱۹۸۰ است زمانی که پل ولکر قصد داشت تا با تورم دو رقمی مبارزه کند.
بسیاری معتقدند این اقدام بانک مرکزی آمریکا آن هم در آستانه انتخابات میان دوره مجلس می‌تواند ضربه بزرگی برای بایدن و دموکرات‌ها محسوب شود.
پاول، اما در بخشی از سخنان خود به صراحت اذعان کرد که اقتصاد آمریکا به ویژه در ماه‌های اخیر در حال کند شدن است و به احتمال زیاد با توجه به شرایط جهانی این روند ادامه دار خواهد بود.
از ابتدای سال جاری میلادی و به ویژه پس از جنگ اوکراین آمریکا در حال تجربه بی سابقه‌ترین تورم اقتصادی در چند دهه اخیر است.
همین امر موجب افزایش قیمت سوخت و مواد غذایی در داخل آمریکا شده است و بسیاری از شهروندان از این وضعیت ناراضی هستند.