خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 24 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

امکان اعتراض جاماندگان از یارانه فراهم شد/ پرداخت معوقات یارانه‌‌ای به مرور- اخبار مجلس و دولت ایران - اخبار سیاسی تسنیم

تسنیم | سیاسی | چهارشنبه، 05 مرداد 1401 - 16:54
نائب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس گفت: آن دسته از افرادی که یارانه 45 هزار تومانی را دریافت می‌کردند و هم‌اکنون یارانه آنها قطع شده، می‌توانند بار دیگر در سامانه‌ای که وزارت کار اعلام می‌کند شرایط مالی خود را اظهار کنند تا بار دیگر وضعیت آنها بررسی شود.
يارانه،پرداخت،وزارت،كميسيون،دريافت

ولی اسماعیلی نائب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، درباره آخرین وضعیت تعیین تکلیف افرادی که به حذف یارانه خود اعتراض داشته‌اند، گفت:‌ کمیسیون اجتماعی مجلس برای پیگیری جاماندگان طرح عادلانه سازی یارانه‌ها کمیته ویژه تشکیل داده است که اتفاقا این کمیته دیروز با حضور معاون سرپرست وزارت کار تشکیل جلسه داد.
وی افزود: در این جلسه مقرر شد وزارت کار مجدداً شرایط افراد جدیدی که تاکنون یارانه نمی‌گرفتند و در مرحله جدید درخواست دریافت یارانه کرده‌اند را مورد ارزیابی قرار دهد.
همچنین آن دسته از افرادی که تا پیش از پرداخت یارانه جدید، یارانه 45 هزار تومانی را دریافت می‌کردند و هم‌اکنون یارانه آنها قطع شده نیز می‌توانند بار دیگر در سامانه‌ای که وزارت کار اعلام می‌کند، شرایط مالی خود را اظهار کنند تا بار دیگر وضعیت آنها مورد بررسی قرار گیرد.
نائب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس همچنین درباره عدم پرداخت یارانه ماه‌های گذشته برای آنها دسته از افرادی که پس از اعتراض یارانه‌ها آنها مجدداً برقرار شده است، گفت:‌به گفته معاون رفاهی وزارت کار، پرداخت معوقات برای آن دسته از معترضان دریافت یارانه که از ماه جاری یارانه آنها مجددا برقرار شده، به مرور پرداخت خواهد شد.
انتهای پیام/