خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 24 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مورد حادی از آتش‌سوزی مراتع در استان زنجان گزارش نشده است

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 05 مرداد 1401 - 16:41
زنجان-مدیرکل منابع طبیعی استان زنجان، با بیان اینکه طی روزهای اخیر دمای هوای استان افزایش یافته است، گفت: با این وجود تاکنون مورد حادی از آتش‌سوزی مراتع در استان گزارش نشده است.
استان،مراتع،ابراز،عامل

به گزارش خبرنگار مهر، خلیل آقاجانلو بعد از ظهر چهارشنبه در جمع خبرنگاران، با بیان اینکه طی روزهای اخیر دمای هوای استان افزایش یافته است، گفت: با این وجود تاکنون مورد حادی از آتش‌سوزی مراتع در استان گزارش نشده است و وضعیت مراتع استان به صورت جامع و دقیق رصد می شود.
وی با بیان اینکه تنها آتش‌سوزی‌های جزئی در طارم و ابهر داشتیم، ابراز کرد: در شهرستان‌ها باید کشیک‌ها فعال شود تا اتفاق خاصی نیفتد.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان زنجان، گفت: برای غلبه بر این آتش‌سوزی‌ها شهرستان‌هایی که بحرانی هستند تقویت شوند و در این خصوص مدیریت لازم در دستور کار است.
اقاجانلو، با بیان اینکه بیشترین عامل وقوع آتش‌سوزی‌ها مردم هستند، ابراز داشت: براساس بررسی‌ها ۹۰ درصد از آتش‌سوزی‌ها در مراتع استان طی سالجاری به علت سهل‌انگاری و عامل انسانی است.
وی افزود: با گرم شدن هوا آتش سوزی هم بیشتر می‌شود که در این میان مردم باید از منابع طبیعی مراقبت کنند.