خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 15 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

فردیس از کرج انتزاع کامل پیدا می‌کند

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 05 مرداد 1401 - 14:13
البرز- استاندار البرز گفت: انتزاع کامل شهرستان فردیس از شهرستان کرج طبق قوانین و با محوریت عدالت و رفاه مردم محقق می‌شود.
فرديس،شهرستان،مصوبات،كرج،انتزاع،عبداللهي،تصميم،قرار،جلسه،اقدام

به گزارش خبرگزاری مهر، مجتبی عبداللهی ظهر چهارشنبه در جلسه بررسی انتزاع کامل شهرستان فردیس از شهرستان کرج که در سالن جلسات فرمانداری شهرستان فردیس برگزار شد، با بیان اینکه باید مصوبات قبل در این زمینه اولویت اصلی قرار گیرد، افزود: چارچوب‌های قانونی و مصوبات قبل مورد استناد است ولی هر گونه تغییر ضروری در این راستا باید با محوریت عدالت و منافع و رفاه مردم صورت گیرد.
وی ادامه داد: با توجه به اینکه رضایتمندی مردم مهمترین معیار ما برای تصمیم گیری است، طی چند جلسه موضوعات کرج و فردیس و انتزاع کامل این دو شهرستان را مورد بحث و بررسی قرار می‌دهیم.
عبداللهی گفت: فرمانداران و شهرداران این دو شهرستان به توافق لازم برسند تا با تجمیع موارد و مصوبات برای انتزاع کامل در حوزه‌های مختلف، موافقت وزارت محترم کشور را نیز دریافت کنیم.
وی افزود: در این راستا اموال و املاک واحدهای خدمات رسان مربوط به شهرداری‌های کرج و فردیس مورد بررسی قرار می‌گیرد.
استاندار البرز گفت: نظافت و ساماندهی آزادراه و مرز بین شهرها و شهرستان‌ها ضرورت دارد و باید تدابیر ویژه ای برای این منظور اتخاذ شود.
وی افزود: در خصوص ساماندهی و نوسازی حمل و نقل عمومی در شهرستان‌های کرج و فردیس اقدام شود چراکه ضرورت دارد که خدمات شایسته ای به مردم داده شود.
عبداللهی گفت: شهرستان کرج با نگاه مثبت در جهت مساعدت به ناوگان حمل و نقل عمومی و تاکسیرانی شهرستان فردیس با مطالعه از پیش تعیین شده، اقدام کند.
وی در خصوص انتزاع شهر فردیس از شهر مشکین دشت نیز پس از بررسی‌هایی که با حضور اعضای صاحب نظر صورت گرفت، افزود: این امر نیز باید طبق مصوبات قبلی دنبال شود چراکه به طور قطع در زمان خود توسط کارشناسان مورد بحث و تصمیم گیری قرار گرفته است.
استاندار البرز گفت: ضوابط و مقررات برای تصمیم گیری باید پذیرفته شود و در رابطه با ارائه خدمات با کیفیت به مردم تصمیم گیری لازم و تقسیم وظایف صورت گیرد..
وی افزود: هر گونه تغییر مستلزم دلیلی منطقی با محوریت حقوق و رضایتمندی مردم است، از سوی دیگر مردم در خصوص روند مصوبات اقناع شوند.
عبداللهی در جلسه نیز استقرار ادارات و دستگاه‌ها به صورت مستقل در شهرستان فردیس، از مدیران کل استان خواست تا طی مکاتبه‌ای با وزارت متبوع و همراهی با سایر دستگاه‌های مرتبط نسبت به این امر اقدام کنند.