خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 25 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

افزایش 2 برابری خریداری گندم از کشاورزان استان سمنان- اخبار سمنان - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | چهارشنبه، 05 مرداد 1401 - 13:13
استاندار سمنان با بیان این که خرید گندم از کشاورزان استان 2 برابر افزایش یافته است، گفت: زمینه ایجاد اشتغال خانگی در روستاهای استان سمنان فراهم می‌شود.
استان،مشكلات،سمنان،روستاي،رفع،گرمسار،پيگيري،هاشمي،اشتغال،تأكيد

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سمنان، سید محمدرضا هاشمی در سی و یکمین برنامه میز خدمت و ملاقات مردمی و دیدار چهره به چهره با مردم روستای غیاث آباد و نوده اربابی گرمسار که با حضور نماینده مردم گرمسار و آرادان در مجلس شورای اسلامی و جمعی دیگر از مدیران کل ستادی و اجرایی استان انجام شد اظهار داشت: از محل سفر ریاست‌ جمهور به استان سمنان، اعتبارات قابل‌ توجهی به استان سمنان تخصیص یافت که موجب عمران و آبادانی بیش‌ از پیش استان خواهد بود.‌
وی با بیان اینکه پیگیر رفع مشکلات مردم استان بر اساس اولویت‌بندی‌ها در قالب برگزاری کاروان خدمت هستیم گفت: ایجاد اشتغال روستایی و خانگی نقش بسیار قابل‌توجهی در ثروت آفرینی در روستاهای استان دارد.
استاندار سمنان توجه به بحث اشتغال را از وظایف مهم مسئولان دانست و گفت: لزوم مردمی بودن مسئولان موضوعی است که در فرمایشات رهبر معظم انقلاب و رئیس‌ جمهور بر آن تأکید شده است و ما نیز در این راستا خود را مکلف می‌دانیم که در میان مردم باشیم.
هاشمی با تأکید بر تلاش برای رفع مشکلات مردم روستانشین گفت: رفع مشکلات مرتبط با ساختمان جدید دهیاری روستای نوده اربابی با طرح در کمیسیون ماده 5 استان پیگیری خواهد شد و زمینه اشتغال خانگی نیز در روستای غیاث‌آباد هر چه زودتر فراهم خواهد شد.
وی با اشاره به اقدامات بسیار خوب انجام شده در حوزه صنعتی، کشاورزی و گردشگری در شهرستان گرمسار گفت: مشکلات و تنگناهای مدرسه غیاث‌آباد توسط مدیرکل آموزش‌وپرورش پیگیری و برطرف شود.‌
استاندار سمنان با تأکید بر اینکه مسائل و مشکلات مطرح شده توسط دهیار روستای غیاث‌آباد پیگیری شده و دغدغه مردم برطرف خواهد شد گفت: امسال تقریباً 2 برابر بیشتر از سال گذشته، گندم از کشاورزان استان خریداری شده است.‌
هاشمی با بیان اینکه ما در کنار مردم استان بوده و خود را مکلف به رفع مشکلات آن‌ها می‌دانیم بیان کرد: احیای بالغ‌بر 45 واحد صنعتی راکد استان موجب خوشحالی و شعف خانواده‌ها و بازگشت امید در میان مردم‌ است.
انتهای پیام/363/ح