خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 09 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

طبس رتبه دوم پرداخت تسهیلات اشتغال پایدار را در خراسان جنوبی دارد

تسنیم | استان‌ها | سه شنبه، 24 اردیبهشت 1398 - 15:15
سرپرست فرمانداری ویژه طبس گفت: طبس مقام دوم را در پرداخت تسهیلات اشتغال پایدار روستایی و عشایری خراسان جنوبی به خود اختصاص داد.
نفر،طبس،كاريابي،ثبت،گذشته،جويندگان،تعاون

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، علیرضا خلیلی در نخستین جلسه کمیته اشتغال شهرستان طبس در سال جدید اظهار داشت: سال گذشته به این شهرستان 304 میلیارد و 760 میلیون ریال تسهیلات اشتغال پایدار روستایی برای 219 طرح اختصاص یافت.
سرپرست فرمانداری ویژه طبس گفت: با اجرایی شدن این طرح‌ها برای یک هزار و 121 نفر شغل ایجاد شده است.
ثبت نام 1084 بیکار در موسسه کاریابی طبس
رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی طبس نیز در این جلسه گفت: سال گذشته در مجموع یک هزار و 84 نفر در موسسه کاریابی مهر ثبت نام کردند که 929 نفر مرد و 155 زن بودند.
قاسمی‌زاده افزود: نکته‌ای که قابل تأمل است این است که از این میزان 678 نفر اعلام کردند که بدون مهارت هستیم که 62 درصد از آمار ثبت نام شدگان را شامل می‌شود.
وی اظهار داشت: فرصت‌های شغلی که در کاریابی توسط کارفرمایان درخواست شده 404 مورد بوده که به واحدهای پذیرنده معرفی شده‌اند.
رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی طبس با بیان این که سال گذشته از مجموع جویندگان کار191 نفر مشغول به کار شدند افزود: کل معرفی نامه‌هایی که سال قبل صادر شد 735 مورد بود و امسال نیز67 نفر در حوزه کاریابی و جویندگان کار ثبت نام کردند.
انتهای پیام/ش