خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 29 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پیش‌بینی ۴۲۵ میلیارد تومان برای آب‌رسانی به روستاهای لرستان

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 04 مرداد 1401 - 23:47
خرم‌آباد- مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب لرستان گفت: در قالب قرارداد همکاری با بسیج سازندگی استان، ۴۲۵ میلیارد تومان برای آب‌رسانی به روستاهای لرستان در نظر گرفته شده است.
شركت،آب،لرستان،فاضلاب،پوشش

به گزارش خبرنگار مهر، حمیدرضا کرموند امروز سه شنبه در جلسه با معاون دفتر بازرسی، مدیریت عملکرد و امور حقوقی استانداری لرستان گفت: در سال جاری با هدف محرومیت زدایی از روستاها قرارداد همکاری بین شرکت آب و فاضلاب لرستان با بسیج سازندگی حضرت ابوالفضل (ع) به نمایندگی از قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) به مبلغ ۴۲۵ میلیارد تومان بسته شده است.
وی عنوان کرد: امیدواریم تا پایان امسال بیش از ۳۰۰ روستای محروم استان که تحت پوشش خدمات این شرکت هستند از آب شرب سالم برخوردار شوند.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب لرستان گفت: چنانچه روستایی تحت پوشش این شرکت نبوده و متقاضی این خدمات هستند با همکاری دهیاری روستا درخواست خود را به این شرکت ارائه داده تا پس از بررسی زیرساخت‌های تأمین آب عملیات آبرسانی انجام خواهد شد.
لازم به ذکر است که است