خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 16 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

امیرعبداللهیان: به همکاری‌های فیمابین با همسایگان شتاب خواهیم داد

فارس | برگزیده، بین‌الملل، بین‌الملل | سه شنبه، 04 مرداد 1401 - 22:42
وزیر امور خارجه با اشاره به گفت‌وگوی تلفنی امروزش با همتایان کویتی، اماراتی و قطری و همچنین رایزنی تلفنی اخیرش با وزیر خارجه عراق اعلام کرد: به همکاری‌های فیمابین با همسایگان شتاب خواهیم داد. بیگانگان نمی‌توانند مانع از روند همکاری‌ منطقه‌ای شوند.
تلفني،سفير،خارجه،كويت،فارس،وزير،همسايگان،ديپلماتيك،امارات

وزیر امور خارجه با اشاره به گفت‌وگوی تلفنی امروزش با همتایان کویتی، اماراتی و قطری و همچنین رایزنی تلفنی اخیرش با وزیر خارجه عراق اعلام کرد: به همکاری‌های فیمابین با همسایگان شتاب خواهیم داد.
بیگانگان نمی‌توانند مانع از روند همکاری‌ منطقه‌ای شوند.
به گزارش گروه سیاست خارجی خبرگزاری فارس، حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران امشب (سه‌شنبه) چهارم مرداد ماه از گفت‌وگوی تلفنی با همتایان کویتی، اماراتی و قطری خبر داد و در توئیتی در این زمینه نوشت: امروز با برادرانم وزرای خارجه کویت، امارات و قطر و پیش‌تر عراق گفت‌وگو کردم.
رایزنی در مسائل منطقه‌ای و بین‌المللی و بررسی راهکارهای توسعه روابط از الزامات سیاست همسایگی است.
رئیس دستگاه دیپلماسی اضافه کرد: ما به همکاری‌های فیمابین با همسایگان شتاب خواهیم داد.
بیگانگان نمی‌توانند مانع از روند همکاری‌ منطقه‌ای شوند.
امیرعبداللهیان روز پنجشنبه تلفنی با فؤاد حسین همتای عراقی خود گفت‌وگو کرد.
وزیر خارجه کویت امروز در گفت‌وگوی تلفنی با امیرعبداللهیان گفت که دولت کویت همواره به دنبال تقویت رابطه با ایران بوده و تعیین سفیر جدید این کشور هم در همین راستا است.
از سوی دیگر وزیر خارجه امارات نیز در گفت‌وگوی تلفنی با همتای ایرانی گفت: امیدواریم که در آینده بتوانیم گام‌های بلندتری را برای توسعه روابط دو کشور برداریم.
(اینجا بخوانید)
به گزارش فارس، حسین امیرعبداللهیان پنجشنبه شب ۳۰ تیر ماه در گفت‌وگویی تلویزیونی گفت: در حوزه همسایگان حاشیه جنوبی خلیج فارس، بعد از سال ۱۳۹۵ عربستان تصمیم به قطع رابطه دیپلماتیک با ایران گرفت و برخی کشورهای حوزه خلیج فارس در همراهی با عربستان سطح مناسبات دیپلماتیک را از سفیر به کاردار کاهش دادند.
با اقداماتی که در شروع به کار دولت جدید انجام شد کشورهای حوزه خلیج فارس برای تحلیف آقای رئیسی دعوت شدند و تلاش شد با برنامه‌های عملی از همه ظرفیت‌های سیاسی، دیپلماتیک و ...
در تقویت مناسبات با این کشورها استفاده کنیم.
امارات تصمیم گرفت سفیر به تهران وارد کند و بزودی سفیر این کشور وارد تهران می‌شود.
کویت سفیر خودش را معرفی کرد و ما هم موافقت کردیم و ظرف روزهای آینده سفیر جدید کویت وارد تهران می‌شود.
انتهای پیام/