سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اراضی فتح‌آباد مشهد مقدس در مسیر تعیین تکلیف قرار گرفت- اخبار خراسان رضوی - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | سه شنبه، 04 مرداد 1401 - 14:14
رئیس کمیته نظارتی شماره 2 شورای اسلامی شهر مشهد مقدس گفت: جلسات مختلف و متعددی با حضور نماینده مالکان اراضی درباره اراضی فتح‌آباد برگزار شد که منتج به تهیه نقشه اولیه برای حل این معضل شده است و باید در کمیسیون ماده 5 به تصویب برسد.
اراضي،كميته،منطقه،صاحبي،مالكان،نظارتي،معضل،مشهد،ماده

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهدمقدس، غلامحسین صاحبی در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهارداشت: یکی از پرونده‌های چالشی در منطقه 2 شهرداری مشهد مربوط به اراضی «فتح‌آباد» است، اهالی این محدوده بیش از 10 سال است که به دنبال حل و فصل مشکلات مربوط به اراضی خود و دریافت پروانه‌های ساختمانی هستند.
وی افزود: اختلافات بین آب‌منطقه‌ای و شهرداری مشهد و وجود کال بین اراضی فتح‌آباد و از بین رفتن اثر کال سبب شده بود تا این مشکل لاینحل باقی بماند.
صاحبی با بیان اینکه در سال 1400 و با تجمع تعدادی از مالکان اراضی فتح‌آباد مقابل شورای شهر، رسیدگی به این مساله شهری در دستورکار کمیته نظارتی منطقه 2 قرار گرفت و بر آن شدیم که معضل این عزیزان برطرف شود، گفت: جلسات مختلف و متعددی با حضور نماینده مالکان اراضی، شهردار منطقه 2، شرکت آب‌منطقه‌ای و مشاور طرح برگزار شد که منتج به تهیه نقشه اولیه برای حل این معضل شده است.
رئیس کمیته نظارتی شماره 2 شورای اسلامی شهر مشهد مقدس از بررسی مجدد موضوع اراضی «فتح‌آباد» در جلسه اخیر کمیته نظارتی خبرداد و تصریح کرد: این پرونده و معضل چندین ساله درحال طی کردن مراحل نهایی خود است و امیدواریم پس از تصویب در کمیته فنی ماده 5 و کمیسیون ماده 5 استانداری به سرانجام برسد.
صاحبی گفت: در این جلسه بر لزوم تسریع در پیگیری تصویب طرح تهیه شده در کمیسیون ماده 5 تاکید شد و شهردار منطقه نیز مقرر شد مجدانه پای کار این موضوع باشد تا انتظار چندین ساله مالکان محقق شود و شاهد صدور پروانه ساختمانی برای حل مشکلات مردم باشیم.
انتهای پیام/282/ی