خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 23 آذر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نویسنده «در خدمت و خیانت زنان» به دیدار مخاطبان گلستانی‌اش می‌رود

مهر | فرهنگی و هنری | سه شنبه، 24 اردیبهشت 1398 - 14:36
جلسه دیدار با شهلا زرلکی نویسنده کتاب‌هایی چون «در خدمت و خیانت زنان»، «زنان، دشتان و جنون ماهانه» و… ۲۶ اردیبهشت در اقامتگاه بومگردی ساسنگ در مینودشت برگزار می‌شود.
ادبي،زنان،جايزه،زرلكي،جشنواره،دوره،شهلا،نقد،نويسنده

به گزارش خبرنگار مهر، جلسه دیدار و گفت‌وگو با شهلا زرلکی، نویسنده، پژوهشگر و منتقد ادبی، از ساعت ۱۸ روز پنجشنبه ۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۸ در اقامتگاه بومگردی ساسنگ در استان گلستان برگزار می‌شود.
شهلا زرلکی، نویسنده، پژوهشگر، ویراستار و منتقد ادبی است.
به قلم او تاکنون کتاب‌هایی چون «در خدمت و خیانت زنان؛ گفتارهایی درباره زنان»، «زنان، دشتان و جنون ماهانه: پژوهشی اسطوره شناختی و تاریخی درباره قاعدگی و نشانگان پیش از آن»، «چراغ‌ها را من روشن می‌کنم: نقد و بررسی آثار زویاد پیرزاد»، مجموعه داستان «ما دایناسور بودیم»، «زنان علیه زنان»، «خلسه خاطرات» و… منتشر شده است.
از میان آثار او کتاب‌های چون «در خدمت و خیانت زنان» و «زنان، دشتان و جنون ماهانه» با استقبال بسیار مخاطبان مواجه و به چاپ‌های متعدد رسیده‌اند.
زرلکی تجربه داوری دو دوره جایزه ادبی یلدا، سه دوره جایزه ادبی مهرگان، سه دوره جایزه‌ی ادبی روزی روزگاری، چهارمین دوره جایزه والس با عنوان رمان‌های منتشر نشده و داوری برخی از دیگر جشنواره‌های ادبی مانند جایزه ادبی پروین اعتصامی، جشنواره ادبی صلح و دوستی، جشنواره هنر مسیحی ایران، جشنواره ادبی مشارکت اصفهان، را نیز در کارنامه خود دارد.
او همچنین در سال ۱۳۸۷ از سوی خانه سینما داور بیست و دومین جشنواره بین‌المللی فیلم کودک و نوجوان همدان بوده است.
شهلا زرلکی در سال ۱۳۸۵ جایزه نقد برتر را از بنیاد نویسندگان و هنرمندان (خانه نقد) دریافت کرد.
علاقه‌مندان گلستانی برای دیدار و گفت‌وگو با این نویسنده می‌توانند در روز مشخص شده به کیلومتر هفده جاده آزادشهر به مینودشت، مسیر جنگلی، اقامتگاه بومگردی ساسنگ مراجعه کنند.