خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 24 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مردم ایلام ۸۵۰ میلیون تومان صدقه پرداخت کردند

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 04 مرداد 1401 - 13:06
ایلام-مدیرکل کمیته امداد استان ایلام گفت: مردم نیکوکار این استان در چهارماهه نخست امسال بیش از ۸۵۰ میلیون تومان صدقه پرداخت کرده اند.
صدقات،پرداخت،استان،صدقه

رضا طاهری در گفتگو با خبرنگار مهر بیان کرد: از این میزان صدقه ۷۰ درصد ان از طریق صندوق‌های صدقات و ۳۰ درصد نیز از طریق روش‌های الکترونیکی و نوین پرداخت شده‌اند.
وی ادامه داد: هم اکنون بیش از ۵۷ هزار مشترک صدقه در این استان فعال بوده و مردم علاوه بر روش‌های مجازی از طریق این صندوق‌ها صدقات خود را پرداخت می‌کنند.
مدیرکل کمیته امداد استان ایلام به مصارف و هزینه کرد صدقات استان اشاره کرد و گفت: صدقات جمع آوری شده در زمینه‌های ارائه خدمات درمانی به نیازمندان، پرداخت کمک هزینه‌های تحصیلی نیازمندان، اجاره و ساخت مسکن، خرید جهیزیه، کمک‌های موردی و سایر خدمات حمایتی هزینه شده است.
طاهری ضمن تقدیر از مردم نیکوکار استان تصریح کرد: هم استانی‌های عزیز و نیکوکار می‌توانند علاوه بر پرداخت صدقه از طریق صندوق‌های خانگی و معابر، از طریق اپلیکیشن کد کیو آر و نیز شماره گیری کد #۰۸۴*۸۸۷۷* نسبت به پرداخت صدقات، نذورات و دیگر کمک‌های خود اقدام کنند.