خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 04 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

توافق گیتی‌پسند و باشگاه اسپانیایی برای انتقال احمد عباسی/ باشگاه اصفهانی در انتظار پاسخ «آلبالی»- اخبار فوتبال ایران - اخبار ورزشی تسنیم

تسنیم | ورزشی | سه شنبه، 04 مرداد 1401 - 10:54
مدیران گیتی‌پسند با مسئولان باشگاه اسپانیاییِ خواهان آقای گل لیگ برتر فوتسال به توافق رسیدند.
باشگاه،عباسي،احمد،فوتسال،تسنيم،اسپانيايي،كشاورز،سعيد،برتر

محمدحسین عراقی‌زاده در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، درباره وضعیت انتقال سعید احمد عباسی به تیم فوتسال وینیا آلبالی والدپنیاس اسپانیا اظهار داشت: درخواست مکتوب این باشگاه اسپانیایی را حدود یک ماه پیش دریافت کردیم.
احمد عباسی یکی از بازیکنان ارزشمند گیتی‌پسند است که محمد کشاورز بر خلاف میل باطنی خود، با انتقال او به لیگی معتبر موافقت کرد.
وی در مورد مذاکرات انجام شده میان دو باشگاه تصریح کرد: شروط خودمان را به طرف اسپانیایی اعلام کردیم.
گفتیم که نمی‌توانیم سعید را از الان در اختیار آنها بگذاریم و او را در پایان هفته ششم یا هشتم لیگ برتر می‌فرستیم.
کشاورز باید زمانی در اختیار داشته باشد تا برای تیمش برنامه‌ریزی یا گزینه جایگزین معرفی کند.
جلسه آنلاینی با هم داشتیم که به توافقات ضمنی رسیدیم.
قرار شد مسئولان باشگاه آلبالی پاسخ نامه ما را ظرف روزهای آینده بدهند.
قائم‌مقام باشگاه گیتی‌پسند در و اکنش به اینکه گفته می‌شود این باشگاه سود قابل توجهی از فروش احمد عباسی به دست می‌آورد، بیان کرد: گیتی‌پسند 12 سال است که به‌عنوان فعال بخش خصوصی در ورزش تیمداری می‌کند.
بسیاری از تیم‌های فوتسال مشکلات عدیده‌ای دارند و ما در این وضعیت، در هندبال و والیبال هم فعالیت می‌کنیم.
باشگاه باید بودجه‌بندی درست و روندی داشته باشد که سال‌ها به حیات خود ادامه بدهد.
عراقی‌زاده با بیان اینکه گیتی‌پسند جلوی پیشرفت بازیکنان خود را نمی‌گیرد، به تسنیم گفت: می‌خواهیم در کنار حسین طیبی که از گیتی‌پسند به اروپا رفت و مسلم اولادقباد که دو سال در تیم ما حضور داشت، احمد عباسی هم نماینده خوبی برای فوتسال ایران باشد.
احمد عباسی در دو فصل گذشته لیگ برتر فوتسال به‌عنوان آقای گلی دست یافت.
انتهای پیام/