خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 11 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سیل پنجشیر افغانستان را در نوردید+ فیلم و تصاویر

فارس | بین‌الملل | سه شنبه، 04 مرداد 1401 - 02:17
طالبان اعلام کرد که ده‌ها منزل مسکونی و صدها هکتار زمین کشاورزی در نتیجه بارش شدید باران و جاری شدن سیل در پنجشیر تخریب شدند.
سيل،پنجشير،ولايت،تخريب،مسكوني،افغانستان،مناطق،باران،خسارت،هكتار

طالبان اعلام کرد که ده‌ها منزل مسکونی و صدها هکتار زمین کشاورزی در نتیجه بارش شدید باران و جاری شدن سیل در پنجشیر تخریب شدند.
به گزارش خبرنگار سایت افغانستان خبرگزاری فارس، منابع محلی در پنجشیر از وقوع سیل و خسارت هنگفت مالی خبر دادند.
به گفته منابع محلی سیل در شهرستان‌های حصه اول و آبشار پنجشیر خسارات هنگفت برجای گذاشته و شاهراه عمومی این ولایت نیز مسدود شده است.
طبق این گزارش، سیل در این مناطق ده‌ها هکتار زمین زراعتی، خانه‌های مسکونی، پل عبوری، کانال‌های آب و سدهای برق کوچک تخریب را تخریب کرده است.
مولوی نصرالله ملک‌زاده، رئیس اطلاعات و فرهنگ طالبان در پنجشیر در این باره گفت: بر اثر لغزش کوه در روستای «برجمن» شهرستان حصه اول این ولایت، جاده عمومی پنجشیر بسته شده است.
وی گفت: تیم فنی به منطقه اعزام شده و تلاش می شود که به زودی این جاده اصلی به پنجشیر بازگشایی شود.
طی روزهای گذشته پنجشیر شاهد سیل ویرانگر بوده و در مناطق مختلف این ولایت باران شدید خسارت مالی سنگینی برجای گذاشته است.
میدان‌وردک، غزنی، قندهار، زابل و پروان از جمله ولایت های افغانستان هستند که طی هفته‌های گذشته شاهد وقوع سیل بودند که براثر آن خسارت جانی و مالی هنفگتی به ساکنان این مناطق وارد شده است.
پیش از این مقام‌های محلی ولایت‌های لوگر و پکتیا نیز اعلام کردند که به دنبال جاری شدن سیل در این دو ولایت، صدها هکتار زمین زراعی و ده‌ها منزل مسکونی ساکنان این مناطق تخریب شده است(بیشتر بخوانید).
افغانستان طی چند هفته اخیر شاهد وقوع حوادث طبیعی از جمله سیل و زلزله بوده و بارش باران و برف شدید بوده است.
بر اساس اعلام مقامات حکومت سرپرست افغانستان در نتیجه سیل‌های و زلزله ویرانگر اخیر در این کشور 1900 تن جان باخته، 2000 هزار نفر زخمی شده و هزاران راس دام و خانه مسکونی نیز تخریب شده است.
انتهای پیام/ ر