خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 12 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دو دختر هرمزگان در رودخانه غرق شدند

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 03 مرداد 1401 - 23:24
بندرعباس - بخشدار گوهران بشاگرد گفت: دو دختر بچه 8 و 14 ساله در پی ورود به رودخانه پایین دست سد، غرق شدند.
ذاكري،هرمزگان،ورود،پايان

به گزارش خبرگزاری مهر، محسن ذاکری اظهار داشت: متأسفانه غروب امروز دو دختر بچه ۸ و ۱۴ ساله از روستای پوسمن بخش گوهران بشاگرد در پی ورود به رودخانه فصلی دچار عمق آب می‌شوند و جان خود را از دست می‌دهند.
به گفته ذاکری، هشدارهای جدی به مردم مناطق مختلف برای جلوگیری از ورود کودکان و نوجوانان به حریم رودخانه‌ها و مانداب‌ها داده شده است و از مردم می‌خواهیم از امشب تا پایان هفته بیش از پیش مراقب باشند.
توده باران‌های سیل آسا از امشب وارد استان هرمزگان می‌شود و بنابر اعلام هواشناسی تا پایان هفته بارش‌های شدیدی را در هرمزگان و دیگر استان‌های همجوار خواهد داشت.