خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 03 مرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۲ کارخانه ورشکسته در مازندران احیا شد

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 03 مرداد 1401 - 14:24
ساری- رئیس کل دادگستری استان مازندران گفت: دو واحد تولیدی ورشکسته در راستای حمایت از تولید با کمک و همکاری اداره تصفیه امور ورشکستگی استان احیا شد.
استان،ورشكسته،تعطيل،توليدي،ورشكستگي

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام محمد صادق اکبری از احیا ۲ واحد تولیدی ورشکسته در استان افزود: در دوران جدید تحول دستگاه قضائی، سیاست احیا کارخانه‌های تعطیل و یا ارتقای شرکت‌های نیمه تعطیل مورد توجه قرار گرفته و از آنجا که تعطیلی یک واحد تولیدی آثار و تبعات زیادی به همراه دارد، دادگستری استان مازندران واداره تصفیه امور ورشکستگی استان به جای آنکه شرکت‌های ورشکسته را تعطیل کند آن‌ها را تحت نظر خود قرار می‌دهد.
رئیس اقتصاد مقاومتی استان مازندران اهمیت احیای واحدهای تولیدی ورشکسته را بسیار با ارزش دانست و افزود: در برخی از واگذاری‌های نادرست و غیراصولی و همچنین برخی مشکلات مالی و حقوقی شاهد تعطیلی برخی کارخانجات و واحدها هستیم که اداره تصفیه امور ورشکستگی استان با رویکرد حمایت از تولید و جلوگیری از بیکاری کارگران گام ارزشمندی در راستای رونق وحمایت از تولید است.