خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 25 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رژیم اشغالگر قدس باید پیکر شهدای فلسطینی را تحول دهد

مهر | فرهنگی و هنری | دوشنبه، 03 مرداد 1401 - 14:18
مرکز بین‌المللی عدالت برای فلسطینیان و مرکز حقوق بشر قدس اعلام کردند شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد باید در مورد اجساد شهدای فلسطینی که همچنان در دست رژیم صهیونیستی هستند مطلع شود.
اجساد،فلسطيني،مركز،شهداي،بشر

به گزارش خبرنگار مهر، مرکز بین‌المللی عدالت برای فلسطینیان و مرکز حقوق بشر قدس اعلام کردند شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد باید در مورد اجساد شهدای فلسطینی که همچنان در دست رژیم صهیونیستی هستند، مطلع شود و خواستار تحرک این نهاد در این خصوص شدند.
این دو مرکز در بیانیه‌ای اعلام کردند که این اقدام به نمایندگی از هشت خانواده فلسطینی است که اجساد فرزندان آنان در اسارت اشغالگران است.
در این بیانیه تأکید شده است که سیاست مستمر اسرائیل در بازداشت اجساد شهدای فلسطینی، اقدامی است که در رده‌بندی سیستماتیک و تبعیض‌آمیز و ناقض قوانین بین‌المللی است.
این شکایت چند روز پس از افشای موضوع گور دسته‌جمعی ده‌ها سرباز مصری کشته شده در جنگ ۱۹۶۷ در سرزمین‌های اشغالی مطرح شده است.