خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 18 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

زمان تصمیم‌گیری توسط سازمان ملل برای رفع محاصره یمن فرارسیده است

مهر | سیاسی | یکشنبه، 02 مرداد 1401 - 17:24
مشاور ارشد وزیر امور خارجه کشورمان گفت: اکنون زمان تصمیم‌گیری توسط سازمان ملل در راستای رفع محاصره اقتصادی مردم یمن و تقویت آتش بس فرا رسیده است.
يمن،بس،آتش،بحران،خاجي،صلح،ديدار

به گزارش خبرگزاری مهر، «پتروزللا»، نماینده ویژه وزارت خارجه ایتالیا در امور یمن و افغانستان، صبح امروز با علی اصغر خاجی، مشاور ارشد وزیر امور خارجه در امور ویژه سیاسی دیدار و دو طرف در خصوص آخرین تحولات مربوط به بحران یمن و روند صلح در این کشور گفتگو کردند.
طرفین در این دیدار آخرین وضعیت آتش بس در یمن را مورد ارزیابی قرار داده و بر لزوم اجرا مفاد توافقنامه آتش بس، به ویژه مسائل انسان دوستانه تاکید کردند.
خاجی در این دیدار ضمن تشریح تلاش‌های میانجی‌گرانه و انسان‌دوستانه جمهوری اسلامی ایران در پایان دادن به جنگ تحمیلی علیه مردم بی دفاع و مظلوم یمن و همچنین برقراری یک آتش بس و صلح عادلانه، اظهار داشت: جمهوری اسلامی ایران از ابتدا بر این باور بود که بحران یمن راه حل نظامی نداشته و حل این بحران بایستی از طریق گفتگوهای سیاسی یمنی-یمنی انجام گیرد.
وی ضمن تاکید بر ضرورت تعجیل در اتخاذ راهبردی عمل‌گرایانه در جهت حل و فصل بحران یمن، خاطر نشان کرد: اکنون زمان تصمیم‌گیری توسط سازمان ملل در راستای رفع محاصره اقتصادی مردم یمن و تقویت آتش بس فرا رسیده است.
خاجی گفت: جمهوری اسلامی ایران از هرگونه آتش بس و ابتکار صلحی که منجر به پایان دادن به رنج و آلام مردم یمن و برقراری صلح و امنیت پایدار شود، حمایت می‌کند.