ظرفیت ارائه خدمات درمانی بینالمللی در ری وجود دارد- اخبار استان تهران - اخبار استانها تسنیم
تولیت آستان مقدس حضرت عبدالعظیم (ع) با تاکید بر وجود ظرفیت ارائه خدمات درمانی بینالمللی در ری گفت: مردم از نظر معیشتی گرفتار هستند و اگر هزینههای سنگین دارو و درمان نیز بر آنها تحمیل شود، طاقت فرسا و غیر قابل تحمل است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ری، حجتالاسلام سیدعلی قاضی عسکر صبح امروز در آئین راهاندازی ساختمان جدید بیمارستان فیروزآبادی اظهار داشت: بر اساس آموزههای اسلام، حوزه پزشکی رکن مهمی در دین محسوب میشود که خوشبختانه ایران اسلامی دارای ذخایر انسانی متخصص و فراوانی است.
وی افزود: مردم ری متدین، انقلابی و ولایی هستند که از نظر امکانات در وضعیت خوبی قرار ندارند لذا از شما میخواهم که به این موضوع مهم توجه بیشتری داشته باشید.
تولیت آستان مقدس حضرت عبدالعظیم (ع) در ادامه گفت: کمبودها، کاستیها و ظرفیتهای شهرستان ری را خدمت رهبر معظم انقلاب عنوان کردم و ایشان نیز قول دادند که مساعدت بیشتری خواهند کرد.
حجتالاسلام قاضی عسکر با اشاره به تغییر و توسعه مرکز فیروزآبادی تصریح کرد: گزارش امیدوار کنندهای را از این بیمارستان دریافت کردیم و باید خدمات درمانی در ری توسعه یابد که ری از این وضعیت خارج شود و شاهد محرومیت زدایی در شهرستان ری باشیم.
وی ادامه داد: زمینی در اطراف آستان مقدس حضرت عبدالعظیم (ع) در نظر گرفته شده تا برای بیماران سرطانی زمینه ارائه امکانات فراهم شود و همچنین آستان مقدس حضرت عبدالعظیم (ع) ساختمانی را جهت هتل بیمارستان ساخته است و ما آمادگی داریم که با توجه به اینکه در جوار فرودگاه امام خمینی (ره) هستیم و میتوانیم با مساعدت مجموعه وزارت بهداشت کشورهای هم جوار را نیز خدماتدهی کنیم زیرا که ظرفیت قابل توجهی از منابع انسانی متخصص را در اختیار داریم.
تولیت آستان حضرت عبدالعظیم (ع) ابراز داشت استدعا میکنم مسئله پزشکی و بهداشت و درمان در کشور جدی گرفته شود و در این راستا تعیین سقف درآمد برای پزشکان پسندیده نیست.
حجتالاسلام قاضی عسکر افزود: در حال حاضر شاهد خدمات رسانی پزشکان ایرانی در سایر کشورها هستیم که پسندیده نیست و پزشکی که نگران معیشت روزانه باشد و بیشک عملکرد خوبی نخواهد بود وباید با این فضای غلط موجود در جامعه مبارزه کرد.
تولیت آستان مقدس حضرت عبدالعظیم (ع) در پایان خاطرنشان کرد: مردم از نظر معیشتی گرفتار هستند و اگر هزینههای سنگین دارو و درمان نیز بر آنها تحمیل شود، طاقت فرسا و غیر قابل تحمل است لذا باید خدمات بیمهای در کل کشور توسعه یابد و فشار حوزه درمان از مردم برداشته شود.
انتهای پیام/ی