خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 26 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

خبر خوب برای تیم ملی بسکتبال ایران/ غیبت ستاره اسپانیا در جام جهانی

ایسنا | ورزشی | سه شنبه، 24 اردیبهشت 1398 - 13:11
پائو گسول جام جهانی ۲۰۱۹ بسکتبال چین را از دست داد و تیم اسپانیا که با ایران همگروه است را همراهی نخواهد کرد.
جام،جهاني،تيم،اسپانيا،ملي

پائو گسول جام جهانی ۲۰۱۹ بسکتبال چین را از دست داد و تیم اسپانیا که با ایران همگروه است را همراهی نخواهد کرد.
به گزارش ایسنا و به نقل از آس، سرخیو اسکاریولو، سرمربی تیم ملی بسکتبال اسپانیا در یک مصاحبه تلفنی گفت که پائو گسول در جام جهانی بسکتبال ۲۰۱۹ چین حضور نخواهد داشت.
سرمربی اسپانیایی در این باره گفت: این هفته وضعیت گسول را بررسی کردم و متوجه شدم که نمی‌تواند ما را در جام جهانی همراه کند.
او بازیکن مهمی برایمان محسوب می‌شد و نبودش اتفاق بدی برای تیم ملی است.
سرمربی تیم ملی اسپانیا در پایان اظهار کرد: نبود گسول در تیم ملی یک فقدان بزرگ خواهد بود چون او بازیکن ارزشمندی است و همچنین یک رهبر بزرگ محسوب می‌شود.
برای نخستین بار است که در یک تورنمنت بزرگ ناوارو و گسول را در اختیار نداریم.
به گزارش ایسنا، گسول در این هفته پای خود را جراحی کرد و به همین خاطر نمی‌تواند در جام جهانی اسپانیا را همراهی کند.
این خبر خوبی برای تیم ملی ایران محسوب می‌شود.
ایران و اسپانیا در جام جهانی همگروه هستند.
جام جهانی سی و یکم آگوست به میزبانی چین آغاز خواهد شد.
انتهای پیام