خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 08 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تاکید استاندار خراسان جنوبی بر هم‌افزایی و پرهیز از موازی‌کاری در حوزه فرهنگ- اخبار خراسان جنوبی - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | شنبه، 01 مرداد 1401 - 15:31
استاندار خراسان جنوبی بر ضرورت هم افزایی و پرهیز از موازی کاری در حوزه فرهنگی تاکید کرد و گفت: هر بخشی و دستگاهی یک بخش کار را بر عهده بگیرد تا موازی کاری نداشته باشیم.
فرهنگ،كشور،عمومي،فرهنگي،انقلابي،استاندار،خراسان،دستور،جنوبي، ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، جواد قناعت ظهر امروز در شورای فرهنگ عمومی استان اظهار داشت: فرهنگ یکی از والاترین عناصری است که به یک کشور شکل می‌دهد و فرهنگ موجودیت آن کشور است.
اگر فرهنگ دچار مشکل شود حتی آن کشور به لحاظ نظامی، اقتصادی، سیاسی، معیشتی و رفاهی قدرتمند باشد و از نظر موضوعات فرهنگی غنی نباشد و انحراف داشته باشد، کشوری تهی یا میان‌تهی است و با کمترین لغزش‌ها دچار مشکلاتی می‌شود.
وی افزود: یکی از مشکلات که از آن رنج می‌بریم و در گذشته هم وجود داشته این است که هنوز نتوانستیم کار تیمی و هم‌افزایی را انجام دهیم پس وظایف را گردن دستگاه دیگر می‌اندازیم یا عین همان را انجام می‌دهیم.
استاندار خراسان جنوبی بیان کرد: یکی از ضعف‌های جدی در گذشته و حتی در زمان حضور نیروهای انقلابی در حوزه فرهنگی این بوده که کمتر شاهد هم‌افزایی بودیم و همان طور که در جلسه اشاره شد، کارهای جزیره‌ای و موازی‌کاری زیاد صورت گرفته است لذا با تجربه‌ای که از گذشته داریم باید کمک کنیم و ایده بدهیم تا موازی‌کاری نداشته باشیم.
قناعت با بیان اینکه هر برنامه‌ای که داریم و تغییری که مدنظر است باید متناسب با شرایط روز باشد ادامه داد: زیرا دنیای ارتباطات و فضای سایبری است بنابراین برنامه‌ها و تغییرات در دستور کار باید به‌روز، بسیار عالمانه و هوشمندانه باشد.
وی افزود: مدیران مشغله‌های زیاد دارند و فرصت فکر کردن تخصصی را ندارند پس هیئت اندیشه‌ورز باید با حضور صاحب‌نظران، اساتید و روحانیون فکر کرده و دستور کار تعریف کند، مباحث کلی برای تصمیم‌گیری در جلسات شورا مطرح شود.
استاندار خراسان جنوبی اظهار داشت: شرایط هر استان و آسیب‌های آن متفاوت است و باید آسیب‌شناسی شود تا مسئله‌محور وارد بحث و جلسه شویم.
وی گفت: با انگیزه، روحیه انقلابی و جهادی که مدیرکل جدید فرهنگ و ارشاد اسلامی استان دارد، شاهد تحول خوبی در حوزه فرهنگی به خصوص فعال شدن شورای فرهنگ عمومی استان خواهیم بود.
قناعت افزود: هیئت اندیشه‌ورز باید فکر کنند و ایده بدهند تا پیشنهادات اجرایی در دستور کار شورای فرهنگ عمومی قرار گیرد.
وی گفت: بحث‌های فنی و تخصصی در هیات اندیشه‌ورز انجام شود و موارد کلی و نهایی در شورای فرهنگ عمومی در دستور کار قرار گیرد تا تصمیم‌گیری شود.
استاندار خراسان جنوبی بر ضرورت هم‌افزایی و پرهیز از موازی‌کاری در حوزه فرهنگی تاکید کرد و افزود: هر بخشی و دستگاهی یک بخش کار را برعهده بگیرد و موازی‌کاری نداشته باشیم که تحقق این اهداف نیاز به نیروهای دلسوز و انقلابی دارد که درد دین و مردم داشته باشند و باید از این فضای ایجاد شده در کشور در جهت ایجاد یک فضای فرهنگ عمومی خوب و سالم استفاده کنیم.
استاندار خراسان جنوبی گفت: فضای مثبت، خوب و انقلابی در حال حاکم شدن بر کشور است پس انتظار می‌رود دستگاه‌های اجرایی متولی و سایر دستگاه‌ها پای کار باشند و این نقشه را اجرایی کنند.
وی گفت: فرهنگ یکی از والاترین عناصری است که به یک کشور شکل می‌دهد و فرهنگ موجودیت آن کشور است که اگر فرهنگ دچار مشکل شود حتی آن کشور به لحاظ نظامی، اقتصادی، سیاسی، معیشتی و رفاهی قدرتمند باشد ولی از نظر موضوعات فرهنگی غنی نباشد و انحراف داشته باشد، کشوری تهی یا میان‌تهی است و با کمترین لغزش‌ها دچار مشکلاتی می‌شود.
انتهای پیام/254/ح