خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 22 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دانشجویان ایرانی خارج از کشور بخش مهمی از قدرت مقبول کشور هستند

مهر | دین و اندیشه، استان‌ها | شنبه، 01 مرداد 1401 - 12:30
مشهد ـ مشاور وزیر امور خارجه گفت: دانشجویان ایرانی خارج از کشور بخش مهمی از قدرت مسؤول و مقبول ایران هستند.
ايران،قدرت،نظام،اسلامي،كشور،انقلاب،جمهوري،مسؤول

به گزارش خبرنگار مهر، سعید خطیب زاده صبح شنبه در همایش اساتید و دانشجویان ایرانی خارج از کشور در مشهد اظهار کرد: جمهوری اسلامی ایران با شناخت از ظرفیت‌های خود به دنبال تصویر ایران قدرتمند، مقبول، مسؤول، خیرخواه و متفاوت از نظام سلطه است و دانشجویان ایرانی خارج از کشور بخش مهمی از قدرت مسؤول و مقبول ایران هستند که به وسیله آنها جا به جا کردن مرزهای دانش ممکن است.
مشاور وزیر امور خارجه گفت: جمهوری اسلامی ایران و انقلاب اسلامی هویتی به ایران بخشید که این کشور را در تراز جدید جهانی قوی کرده است.
وی افزود: پیروزی انقلاب اسلامی ایران، مسیر به سمت ناامیدی را عوض کرد و دشمنان امروز به خاطر راه سومی که انقلاب جلو راه ملت‌ها گذاشته است ترس دارند.
خطیب زاده بیان کرد: قدرت جمهوری اسلامی ترکیبی از قدرت معنایی و قدرت سخت است و فرهنگ عاشورا قدرت معنایی کشور است.
مشاور وزیر امور خارجه اظهار کرد: امروز محور شرق سه پایتخت تهران، مسکو و پکن دارد که محورهای سیاسی، نظامی و اقتصادی هستند و نظام سلطه می‌خواهد هر سه را بزند.
وی ادامه داد: در نظام بین‌المللی امروز که در حال تغییر است می‌توانیم و موظف هستیم جایگاه خود را به دست آوریم.
نظام بین الملل نظام کنش و واکنش است در رژیم طاغوت همه کارها واکنشی بود و قدرت کنش نداشتیم اما امروز این گونه نیست.
دشمن می‌خواهد چهره و گفتمان ایران را طوری نشان دهد که بگوید ما نمی‌توانیم.