خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 22 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مشکل ثبت نام کنندگان تیبا تا قرعه کشی اردیبهشت حل می شود

مهر | اقتصادی، بازار | شنبه، 01 مرداد 1401 - 10:18
طبق اعلام مدیر روابط عمومی سازمان ملی استاندارد، شرکت خودروسازی سایپا ملزم به ارائه خدمات پس از فروش ویژه و رایگان به مشتریان تیبا شده است.
استاندارد،ملي،سازمان

به گزارش خبرگزاری مهر، بر اساس اعلام مدیر روابط عمومی سازمان ملی استاندارد، شرکت خودروسازی سایپا ملزم به ارائه خدمات پس از فروش ویژه و رایگان به مشتریان تیبا شده است.
مصطفی آجرلو مدیر روابط عمومی سازمان ملی استاندارد در توئیتی نوشت: برای حل مشکل ثبت نام کنندگان تیبا تا قرعه کشی اردیبهشت، اقدامات اصلاحی فنی و ایمنی ساز از سوی دفتر صنایع فلزی سازمان ملی استاندارد ایران تدوین شده که توسط سایپا و زیر نظر شرکت بازرسی در حال انجام است و خودروساز، ملزم به خدمات پس از فروش ویژه و رایگان به این مشتریان شده است.