خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 02 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۱۴ هزار تن انبه در سیستان و بلوچستان برداشت شد

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 30 تیر 1401 - 22:47
زاهدان- مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: امسال ۱۴ هزار انبه از سطح باغات این استان برداشت و روانه بازار مصرف شده است.
انبه،استان،اسيدهاي،بارور

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی سیستان و بلوچستان، اردشیر شهرکی با بیان اینکه برداشت انبه از اردیبهشت آغاز و تا تیر ادامه داشت، اظهارداشت: انبه در سطح یک‌هزار و ۵۰۰ هکتار از باغات میوه استان کشت می‌شود که هزار هکتار آن بارور و بقیه غیر بارور است.
وی ادامه داد: شهرستان‌های سرباز، نیکشهر، قصرقند و چابهار عمده مناطق کشت انبه در این استان محسوب می‌شوند.
مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان اظهارداشت: ۹۰ درصد انبه تولیدی در این استان به صورت سبز برای تهیه ترشی برداشت می‌شود.
وی بیان کرد: انبه میوه گرمسیریست و سرشار از ویتامین‌های A،B و C، کربوهیدرات‌ها، اسیدهای چرب، پروتئین‌ها ، اسیدهای عالی و مواد معدنی است.