خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 24 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کارخانه قند یاسوج بعد از 2 دهه بلاتکلیفی راه‌اندازی می‌شود- اخبار کهگیلویه و بویراحمد - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | پنجشنبه، 30 تیر 1401 - 19:54
استاندار کهگیلویه و بویراحمد از راه‌اندازی کارخانه قند یاسوج در آینده‌ای نزدیک خبر داد و گفت: در راه‌اندازی این کارخانه هیچ عذر و بهانه‌ای از دستگاه‌های اجرایی پذیرفتنی نیست.
كارخانه،ياسوج،قند،اقتصادي،كشور،بازديد

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یاسوج، معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه‌ای وزارت کشور به همراه استاندار کهگیلویه و بویراحمد از چندین طرح اقتصادی در دست ساخت این استان بازدید کردند.
سید علی احمدزاده در بازدید از پروژه تله‌کابین یاسوج گفت: با پیگیری از طریق یکی از بانک‌های کشور تسهیلات مورد نیاز این طرح را تامین می‌کنیم تا شاهد بهره‌برداری از این طرح بزرگ گردشگری در سطح کهگیلویه و بویراحمد باشیم.
محسن کوشش‌تبار معاون اقتصادی وزیر کشور نیز بیان کرد: تخصیص اعتبار از طریق تسهیلات ارزان قیمت در سطح ملی پیگیری می‌شود.
همچنین استاندار و معاون اقتصادی وزیر کشور از عملیات راه‌اندازی کارخانه قند یاسوج بازدید کردند.
احمدزاده ضمن تقدیر و تشکر از زحمات مجموعه ستاد اجرایی فرمان امام(ره) گفت: از همه مدیران دستگاه‌های اجرایی می‌خواهم که با تمام توان جهت راه‌اندازی کارخانه قند یاسوج با ستاد اجرایی فرمان امام(ره) همکاری کنند.
وی در ادامه با اشاره به اهمیت فعال شدن کارخانه قند یاسوج افزود: با توجه به اینکه محصول این کارخانه استراتژیک و مورد نیاز مردم است لذا جهت همکاری برای راه‌اندازی کارخانه قند هیچ عذر و بهانه‌ای از مدیران پذیرفتنی نیست و همه باید برای هر چه سریع‌تر فعال شدن این کارخانه پای کار باشند.
انتهای پیام/ح