خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 29 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۸۵ درصد اعتبارات وزارت جهاد کشاورزی در حوزه آب و خاک است

مهر | اقتصادی | پنجشنبه، 30 تیر 1401 - 15:41
مدیرکل دفتر امور آب کشاورزی وزارت جهاد کشاورزی گفت: ۸۵ درصد اعتبارات وزارت جهاد در حوزه آب و خاک است و بیشترین تعداد طرح‌ها و حجم فعالیت‌های اجرایی در استان‌ها در این حوزه انجام می‌شود.
كشاورزي،آب،جهاد،وزارت،سازگاري،زيرزميني

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت جهاد کشاورزی، رضا سرافرازی در نشست کارشناسی با مدیران و کارشناسان آب و خاک و امور فنی و مهندسی سازمان جهاد کشاورزی استان خراسان رضوی در مشهد، در رابطه با منابع آب زیرزمینی و سطحی گفت: از ۴۰۰ هزار حلقه چاه عمیق در سطح کشور فقط ۱۵ درصد به کنتور هوشمند مجهز شده‌اند و به همین میزان نیز چاه غیرمجاز در کشور وجود دارد.
وی افزود: بر اساس گزارش وزارت نیرو ۵۵ درصد آب مصرفی بخش کشاورزی از آب‌های زیرزمینی تامین می‌شود.
مدیرکل دفتر امور آب کشاورزی وزارت جهاد کشاورزی اظهار امیدواری کرد که با توجه به عضویت همه دستگاه‌های ذینفع در کارگروه سازگاری با کم‌آبی در سطح ملی و متناظر در آن در استان بتوان برنامه‌های تدوین شده کوتاه‌مدت، میان‌مدت و بلندمدت دستگاه‌ها در جهت سازگاری با آب با برنامه‌ریزی دقیق را بتوان محقق کرد.
وی اطمینان داد که مطالعات خاک به عنوان یک مبحث مهم در اجرای پروژه‌ها مورد توجه قرار خواهد گرفت.